ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πολλά προβλήματα στον Αστέρα ενόψει Ξάνθης

Πολλά προβλήματα στον Αστέρα ενόψει Ξάνθης
Μπαράλες INTIME SPORTS

Ο Στάικος Βεργέτης θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη καθώς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Κουρμπέλης, Μπαράλες, Παντελιάδης, Σανκαρέ ενώ αμφίβοιλοι είναι οι Μπαντιμπανγκά, Τορμένα και Σκούρτης.

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά επτά απουσίες θα έχει ενδεχομένως ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη αναγκάζοντας τον Στάικο Βεργέτη να προβεί σε αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης, Μπαράλες, Παντελιάδης και Σανκαρέ ενώ υπάρχουν και τρεις αμφίβολοι για τους οποίους η προπόνηση της Παρασκευής είναι η πλέον καθοριστική.

Χαρακτηριστικά την Πέμπτη οι Μπαντιμπανγκά και Τορμένα έκαναν θεραπεία ενώ ο Σκούρτης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη (19.00), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής ανάπτυξης, καθώς και οικογενειακό διπλό.

Μπαντιμπανγκά και Τορμένα έκαναν θεραπεία, ενώ ο Σκούρτης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, όπου αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για Ξάνθη"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ