ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πλήγμα στον Αστέρα με Σελίν

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
Σελίν, Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γεβγκέν Σελίν θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Ο Ουκρανός στόπερ χτύπησε στην πρεμιέρα της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 1η αγωνιστική της Super League, έχασε και τον Γεβγκέν Σελίν. Ο 29χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης και έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (πέρασε στη θέση του ο Τριανταφυλλόπουλος).

Ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του, Στάικο Βεργέτη.

Την επόμενη Δευτέρα (28/8) ο Αστέρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ, οπότε σε αυτό το παιχνίδι ο Σελίν δεν θα παίξει. Το καλό είναι ότι υπάρχει η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων (31/8 και 3/9 παίζει η Ελλάδα με Εσθονία και Βέλγιο) και ως εκ τούτου η μεθεπόμενη αγωνιστική της Super League παίρνει παράταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Από ένα ημίχρονο η κάθε ομάδα, τη νίκη ο ΠΑΣ 2-1 τον Αστέρα
Βεργέτης: "Κρατάω τη δυναμική που έβγαλαν οι παίκτες"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ