ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πήρε Μπερτόγλιο, ακολουθεί ο Γιαννούλης

Πήρε Μπερτόγλιο, ακολουθεί ο Γιαννούλης

Ο Αστέρας επιβεβαίωσε μέσω twitter την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ κάνει λόγο για μία ακόμα μεταγραφή η οποία θα είναι αυτή του Κώστα Γιαννούλη.

Φακούντο Μπερτόγλιο... σχεδόν επίσημα στον Αστέρα! Ο 25χρονος βρίσκεται στην Τρίπολη, συμφώνησε σε όλα με τους κιτρινομπλέ και θα αποτελέσει το νέο δεκάρι της ομάδας του Στάικου Βεργέτη. Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα ο "γάμος" των Αρκάδων με τον Αργεντινό μέσο.

Ο Αστέρας μέσω twitter επιβεβαίωσε ότι ο Μπερτόγλιο είναι παίκτης της ομάδας και απομένει το επίσημο της ανακοίνωσης μέσα στα επόμενα 24ωρα. "Δικός μας και ο Facundo... Και δεν είναι ο μόνος...", ήταν το σχετικό τιτίβισμα των κιτρινομπλέ.

Όσον αφορά το "και δεν είναι ο μόνος" πηγαίνει στον Κώστα Γιαννούλη. Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι με το "24ο Ευαγγέλιο" ότι ο αριστερός μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη.

Σύμφωνα μάλιστα με το arcadia-sports, τόσο ο Μπερτόγλιο όσο ο Γιαννούλης, θα επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για την Ολλανδία την Κυριακή (12/07) εκεί όπου θα χτιστεί ο Αστέρας, ακόμα και αν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ