ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πέντε δοκάρια ο Πάμπλο Μάσα στο Europa League

Πέντε δοκάρια ο Πάμπλο Μάσα στο Europa League
Μάσα INTIME SPORTS

Στο 48' του αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας, ο Πάμπλο Μάσα έχανε ανεπανάληπτο τετ α τετ, στέλοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Αυτό ήταν το 5ο του Αργεντινού εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League (VIDEOS).

Δεν είναι αρνητικό το 1-1 που απέσπασε ο Αστέρας από τη Σπάρτα Πράγας το βράδυ της Πέμπτης (17/9) στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για το group K του Europa League. Οι Αρκάδες θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στη νίκη, αλλά και να ηττηθούν από τους Τσέχους, που δεν είναι αμελητέα ποσότητα.

Ο Πάμπλο Μάσα, από την πλευρά του, έδωσε συνέχεια στο... ρεσιτάλ δοκαριών, φτάνοντας τα πέντε στον θεσμό. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Αργεντινός έκανε ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό αγώνα με τους "κυανοκίτρινους" την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Κόντρα στη Σπάρτα Πράγας ο 28χρονος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μπίτσικ, στο 48', αλλά το πλασέ χτύπησε στο δοκάρι.

Ένα ακόμα για τον Λατινοαμερικανό, ο οποίος ανάλογες προσπάθειες είχε στο εντός έδρας νικηφόρο (4-2) ματς με τη Ροβανιέμι, στο εντός και εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάιντς, αλλά και στην Τρίπολη στον ηττημένο (1-2) αγώνα με την Τότεναμ. Θυμηθείτε τις αναμετρήσεις στις οποίες ο Μάσα σημάδεψε τα δοκάρια.

Στα 19 παιχνίδια που έχει δώσει ο Αστέρας Τρίπολης στο Europa League, πέρα από τα πέντε του Μάσα έχει βρει άλλες τρεις φορές το δοκάρι. Ο Μπαράλες στο 0-0 με τη Μαρίτιμο, ο Ουσέρο στο 4-2 επί της Ροβανιέμι και ο Φερνάντες στο 2-2 με τη Μπεσίκτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άξιζε και τη νίκη ο Αστέρας, 1-1 με τη Σπάρτα Πράγας

Η κριτική των παικτών του Αστέρα Τρίπολης

Βεργέτης: "Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες"

Σκάζνι: "Ντροπή του ποδοσφαίρου"

Γιαννούλης: "Θέλουμε κάτι καλύτερο από πέρσι στην Ευρώπη"

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ