ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παρέλαβε το βραβείο του MVP του Αστέρα ο Μπαντής

Παρέλαβε το βραβείο του MVP του Αστέρα ο Μπαντής

Ο γκολκίπερ που υπερασπίστηκε εφέτος την εστία του Αστέρα, Γιώργος Μπαντής, παρέλαβε του βραβείο του MVP της φετινής σεζόν, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε και υποστήριξε πως ο Αστέρας είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην Αρκαδία.

Ο Γιώργος Μπαντής μπορεί να συμπεριλαμβάνεται στους παίκτες του Αστέρα που δε θα ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με την ομάδα της Αρκαδίας μετά τον Ιούνιο αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ αποχαιρετάει την ομάδα της Αρκαδίας κατακτώντας έναν σημαντικό τίτλο.

Αυτόν του MVP της φετινής σεζόν με τον κόσμο να βραβεύει τον "κίπερ" του Αστέρα ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από το Νίκο Μπαντούνα και πήρε και δώρο και ένα ρολόι.

Ο Μπαντής στις δηλώσεις του αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ομάδα του την οποία και χαρακτήρισε τη μεγαλύτερη επένδυση στην Αρκαδία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"ΟΓιώργος Μπαντής παρέλαβε ένα ρολόι "Longines" από το Νίκο Μπαντούνα, μετά την ανάδειξη του σε MVP του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016.

Γιώργος Μπαντής

"Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να με βραβεύουν ως MVP της σεζόν. Είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση γιατί με ψήφισαν οι φίλαθλοι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μια ομάδα από την Τρίπολη θα είναι για 10η σεζόν στη Super League. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μια ομάδα που το αξίζει αυτό.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μπαντούνα για την τιμή που κάνει σε μένα. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιχειρηματίες να στηρίζουν τη μεγαλύτερη επένδυση της Τρίπολης, και όχι μόνο. Πιστέψτε με, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι. Είναι η μεγαλύτερη επένδυση στην Αρκαδία και είναι ωραίο να συμπορεύονται όλοι με τον ΑΣΤΕΡΑ."

Νίκος Μπαντούνας

"Ο Μπαντής είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που βραβεύουμε. Να είναι πάντα γερός και δυνατός. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Γιώργο και να είναι πάντα γερός και δυνατός. Στον ΑΣΤΕΡΑ εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει καταφέρει πολλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει αναβαθμίσει την εικόνα της ίδιας μας της πόλης. Αυτή τη στιγμή ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει έναν καθοριστικό ρόλο στην οικονομία της Τρίπολης και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το αναγνωρίζει. Οφείλουμε όλοι να υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα γιατί μόνο καλό μας κάνει."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ