ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παπαδόπουλος για Αστέρα Τρίπολης

Παπαδόπουλος για Αστέρα Τρίπολης
Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, έστω και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, βρίσκει ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο 34χρονος επιθετικός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν δεδομένο πως θα κάνει κίνηση για απόκτηση επιθετικού μετά την αποχώρηση του Χερόνιμο Μπαράλες. Οι άνθρωποί του εξέτασαν διάφορες περιπτώσεις επιθετικών, μια εκ των οποίων ήταν ο Μορένο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα, αλλά η μεταγραφή του "ναυάγησε".

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, ο "εκλεκτός" των Αρκάδων για το κενό που άφησε ο Αργεντίνος είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 34χρονος επιθετικός περίμενε μέχρι και την τελευταία στιγμή να βρεθεί κάτι καλό στο δρόμο του και αυτό ήρθε από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος κινήθηκε για να τον κάνει δικό του.

Εδώ και αρκετές μέρες ο "Παπ" έκανε προπονήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίο ήταν πολύ πιθανό να υπογράψει, μη έχοντας άλλη πρόταση που να τον ικανοποιούσε στον βαθμό που θα το επιθυμούσε. Τα δεδομένα άλλαξαν όταν στο "κόλπο" για την απόκτησή του μπήκε η ομάδα της Τρίπολης, η οποία καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟΚ, έχοντας 8 γκολ σε 32 παιχνίδια. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ακράτητο, Μπέρνλι, Παναθηναϊκό, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Ατρόμητο. Υπενθυμίζεται ότι η Καλλονή τού είχε καταθέσει πρόταση που ξεπερνούσε τις 100.000 ευρώ, αλλά δεν την έκανε αποδεκτή, ενώ επίσημες προτάσεις είχε και από Ιταλία - Ισραήλ.

Κύριο λόγο στη μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού στους "κυανοκίτρινους" έπαιξε ο Στάικος Βεργέτης. Η επιθυμία του 39χρονου προπονητή ήταν καταλυτική στην ολοκλήρωση στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Παπαδόπουλος θα βρίσκεται το βράδυ της Δευτέρας (7/9) στην Τρίπολη, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Υπάρχει και ένα αρνητικό στοιχείο στην όλη υπόθεση, που "πονοκεφαλιάζει" τον Βεργέτη και τους συνεργάτες του, δίχως βέβαια να μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Το νέο κατά τα φαινόμενα απόκτημα της ομάδας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, που θα πρέπει να πορευτεί με Γιάννου και Σκούρτη.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ