ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ υποστήριξε πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν δίκαιο και πως οι Αρκάδες θα έπρεπε να έχουν και άλλη τύχη για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας έχασε δίκαια το παιχνίδι με την ΑΕΚ σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε πως το παιχνίδι μπορεί να χωριστεί σε τρία μέρη ενώ σημείωσε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε περισσότερη τύχη για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Είδαμε ένα ματς που είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη και χάνει ευκαιρίες, ένα 15λεπτο-20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που ισορροπούμε αλλά δεχόμαστε το γκολ και μετά το τελευταίο κομμάτι που είχαμε ευκαιρίες αλλά θα μπορούσε να μεγαλώσει και το σκορ η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, θα έπρεπε να έχουμε κι άλλη τύχη για να πάρουμε κάτι με βάση την εμφάνιση μας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε:
«Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, το πρόβλημα μας θα είναι όταν μας λείψουν παίκτες. Οταν μας λείψουν θα έχουμε πραγματικά πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ