ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Θα δουλέψουμε με ηρεμία στη διακοπή"

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ EUROKINISSI

Ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε σοβαρά.

Ο Αστέρας πρέπει να επωφεληθεί από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και να «χτίσει» πάνω της, όπως τόνισε ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής των Αρκάδων εξήγησε ότι σημασία έχει η συνέχεια και ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη συμπαράσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίκτες. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό για να πετύχουμε μία σημαντική νίκη βαθμολογικά και ψυχολογικά. Προερχόμασταν από 4 ήττες και δεν ήταν εύκολο να μπούμε στο νόημα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η νίκη μας είναι δίκαιη. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό και βγάλουμε επιθέσεις με ανοργάνωτη άμυνα. Δεχτήκαμε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά όχι κάποια μεγάλη, αντίθετα εμείς είχαμε τις κλασικές φάσεις. Συγχαρητήρια σε όσους συντέλεσαν στη νίκη, τώρα θα είμαστε ήρεμοι στη διακοπή για να δουλέψουμε».

Είχατε πει ότι θα το αλλάξετε. Τελικά, το αλλάζετε;
«Δεν είναι τόσο εύκολο. Φρενάραμε την πορεία μας και δείξαμε ότι μπορούμε να το αλλάξουμε. Το ξανακάναμε με την ΑΕΚ, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο».

Γιατί η ομάδα δείχνει άλλο πρόσωπο κόντρα στις μεγάλες ομάδες;
«Υπάρχει εσωτερική παρακίνηση σε ένα τέτοιο ματς. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα δεν ήταν ποτέ απογοητευτική. Με τον Ατρόμητο μείναμε νωρίς με δέκα και με εννιά, με τον Πανιώνιο κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Νομίζω ότι είναι συγκυριακό και πρέπει να πατήσουμε στο σημερινό παιχνίδι και να φτιάξουμε την αυτοπεποίθηση μας».

Μήπως πρέπει να δουλέψετε περισσότερο με μερικούς παίκτες, όπως ο Γκοντό; Και εγώ να ήμουν στη φάση του τετ α τετ, θα έστελνα τη μπάλα από πάνω, φώναζε η φάση…
«Αν το κάνατε εσείς, θα παίζατε στη Μίλαν… Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δουλεύουμε με τα παιδιά για το καλύτερο. Οι επιθετικοί εκεί που πιστεύεις ότι θα βάλουν το πιο εύκολο, βάζουν το πιο δύσκολο. Και εγώ θα ήθελα να έχω παίκτες που να ακουμπούν κάθε φορά τη μπάλα και να βάζουν γκολ, αλλά δεν τους έχω».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ