ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Όλα έγιναν με τη σκληρή δουλειά"

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
Παντελίδης ICON

Ο Σάββας Παντελίδης φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο 24/7 και μίλησε για την εκπληκτική πορεία του Αστέρα στα τελευταία ματς και πως άλλαξε η εικόνα των Αρκάδων.

Ο Σάββας Παντελίδης είχε μια τριπλή αποστολή να φέρει εις πέρας αναλαμβάνοντας τον Αστέρα Τρίπολης. Να προσδώσει χαρακτήρα, να εκμεταλλευτεί το πλούσιο υλικό και να φέρει βαθμούς για να βγάλει την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις.

Το πρώτο διάστημα ήταν επίπονο, σταδιακά όμως η τάξη... αποκαταστάθηκε και πλέον οι Αρκάδες με πέντε νίκες στη σειρά φιγουράρουν από ουραγοί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην εκπομπή "Νίκη στην Contra" του Ραδιοφώνου 24/7 λέγοντας:

"Όλα αυτά γίνονται με πάρα πολλές ώρες δουλειάς. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να βάλεις ένα στόχο, να δείξεις στα παιδιά ότι ξέρεις τι κάνεις, ότι μέσω αυτού θα τα οδηγήσεις σε καλύτερα μονοπάτια".

"Μέχρι πριν από πέντε αγωνιστικές ήμασταν στην τελευταία θέση παρέα με τον Πλατανιά. Παρόλα αυτά παίζαμε καλά. Υπήρχαν παιχνίδια που παρουσιάζαμε καλή εικόνα και επιμέναμε ότι δεν πρέπει ν' απογοητευόμαστε. Ξέραμε ότι δεν θ' αργήσει να έρθει το αποτέλεσμα. Άρχισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκε με τον Πλατανιά κι από εκεί και πέρα αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση".

"Θεωρούσα ότι το μεγάλο πρόβλημα ήταν το αμυντικό. Στα πρώτα τρία ματς η ομάδα είχαμε δεχθεί έξι γκολ. Ήταν η αχίλλειος πτέρνα. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης και δουλειάς. Τα έχω ταλαιπωρήσει τα παιδιά. Γι' αυτό και είναι μεγάλο το επίτευγμά τους. Η άμυνα χρειάζεται διάθεση και η επίθεση ταλέντο. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση".

"Έχουμε ακόμη 16 αγωνιστικές κι ανατρέπονται πορείες και ενθουσιασμοί μέσα σε μόλις δυο. Προτιμώ να κοιτάω το επόμενο παιχνίδι".

"Δουλειά σημαίνει πολλές ώρες. Δέκα με δώδεκα καθημερινά. Πρωί, απόγευμα, ένας μόνος, δύο-τρεις. Βίντεο, ανάλυση, σε ατομικό επίπεδο και βελτίωση. Κι άλλες φορές έχω προσπαθήσει να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά δεν γινόταν. Έχουν όρεξη και ποιότητα οι παίκτες, αλλά διαθέτουμε και τις εγκαταστάσεις".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ