ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης, ο πρώτος αήττητος από τον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, είναι ο πρώτος προπονητής στην εφετινή Super League Σουρωτή που δεν χάνει εντός και εκτός από τον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας Τρίπολης κράτησε στο 1-1 τον Ολυμπιακό την Κυριακή (28/1), στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Έφτασε, έτσι, τους 27 βαθμούς και διαθέτει την ίδια συγκομιδή με Πανιώνιο και Ξάνθη.

Ο προπονητής των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης έγινε ο πρώτος σε επίπεδο πρωταθλήματος που δεν ηττάται από τους "ερυθρόλευκους" εντός και εκτός έδρας. Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Αστέρα απέσπασε 1-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης", στις 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, είχε ισοφαρίσει στο φινάλε με πέναλτι του Τζούρτζεβιτς. Δύο 1-1 μετράει λοιπόν ο Παντελίδης κόντρα στην ομάδα του Πειραιά στο πρωτάθλημα, αν και τρεις μέρες μετά το ντεμπούτο του, οπότε και κλήθηκε να τεθεί ξανά αντιμέτωπος ξανά με τους Πειραιώτες, στο Κύπελλο εκείνη τη φορά, η ομάδα του ηττήθηκε 1-2 στο Φάληρο.

Με το Big - 4 τα καταφέρνει καλά ο 53χρονος τεχνικός. Αν εξαιρεθεί η ήττα (0-2) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Αστέρας υπό την καθοδήγησή του νίκησε 2-0 την ΑΕΚ και 1-0 τον Παναθηναϊκό στο "Θ. Κολοκοτρώνης". Υπενθυμίζεται ότι ανέλαβε τον Αστέρα στην 4η αγωνιστική της Super League, όταν η ομάδα είχε ένα βαθμό.

Από τότε μέχρι σήμερα, με άλλα λόγια, έχει "μαζέψει" 26 βαθμούς στην ομάδα της Τρίπολης, στόχος της οποίας είναι ο τερματισμός στην πεντάδα με το φινάλε της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος στο σερί του Ολυμπιακού, 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη
Παντελίδης: "Περιμέναμε την κόπωση του αντιπάλου και πιέσαμε ψηλά"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ