ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης είδε τον Αστέρα να φεύγει με το βαθμό από την έδρα του Ολυμπιακού στο ντεμπούτο του στον πάγκο των "κιτρινομπλέ" υποστήριξε ότι η ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε να "τελειώσει" το ματς.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον τεχνικό της ομάδας της Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, να εκφράζει την ικανοποίησή του για το θετικό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του, αλλά και το παράπονο προς τους παίκτες ότι θα μπορούσαν να "τελειώσουν" το ματς.

"Επειδή η ομάδα προερχόταν από πολύ άσχημα αποτελέσματα, αυτός ο βαθμός είναι πάρα πολύ σημαντικός. Πραγματικά κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα μας βοήθησε η απουσία του κόσμου, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Νομίζω στο τέλος αξίζαμε να πάρουμε τον βαθμό, παρότι σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις.

Αν υπάρχει κάποιο παράπονο από την ομάδα μου, νομίζω είναι κάποιες φάσεις που ο Ολυμπιακός είχε ρισκάρει πολύ κι έπαιζε με έναν στόπερ. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει κι αυτός σε κάποιες φάσεις που είχε", υποστήριξε στην κάμερα της NOVA ο Σάββας Παντελίδης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ