ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Μας βοήθησε η κούραση της ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην κούραση της ΑΕΚ, την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Αστέρα προκειμένου να πάρουν μία σημαντική νίκη.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Σάββας Παντελίδης ανέλυσε τα στοιχεία που έδωσαν το "τρίποντο" στην ομάδα του, τονίζοντας πως οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν την κούραση της Ένωσης.

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολο ματς. Η ΑΕΚ είναι στην καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες. Μας πήγε καλά ότι σχεδιάσαμε, μας βοήθησε η κούραση της ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πλάνο να κλείσουμε τον άξονα και στο δεύτερο θέλαμε να βγάλει την κούραση για να πάρουμε το ματς. Ευτυχήσαμε στο ξεκίνημα να βάλουμε το γκολ και διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, βρήκαμε χώρους. Αξίζαμε την νίκη βάση της εικόνας.

Για δεύτερο σερί ματς κρατήσαμε το μηδέν, πρέπει να δουλεύουμε με κάτω το κεφάλι. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη. Έχουμε δύο εβδομάδες για να βελτιωθούμε από εδώ και πέρα. Είχαμε 4 ματς για να αμυνθούμε. Πλέον πρέπει να μας απασχολεί από εδώ και πέρα και να δουλέψουμε στην κατοχή και στην δημιουργία. Σήμερα κερδίσαμε παίκτες, τους είπα ότι πρέπει να αποδείξουν ότι είναι στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Αστέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ