ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Ήμασταν το αφεντικό του ματς"

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ EUROKINISSI

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό πως θέλει από την ομάδα του να είναι κάθε εβδομάδα και καλύτερη και να βλέπει βελτίωση.

Η τρίτη σερί νίκη του Αστέρα στο πρωτάθλημα όπως ήταν λογικό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Σάββα Παντελίδη ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στάθηκε στο γεγονός πως η διαχείριση μετά από μια νίκη είναι πάντα πιο δύσκολη.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε επίσης τόσο για το γκάζι που πρέπει να πατάει η ομάδα του αλλά και τα γκέμια που πρέπει να κρατάει ο ίδιος. Επίσης σημείωσε πως αυτό που θέλει ο ίδιος είναι να βλέπει την ομάδα του καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα στην συνέντευξη Τύπου:

"Έχω πει πάρα πολλές φορές πως το πιο δύσκολο πράγμα για μένα είναι η διαχείριση μετά από μία νίκη. Όλη την εβδομάδα ήμουν πάρα πολύ προσεκτικός σχετικά με το τι έλεγα στα παιδιά για το πως πρέπει να παρουσιαστούμε στον σημερινό αγώνα και να κατακτήσουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Νομίζω πως μπήκαμε στο γήπεδο και ήμασταν το αφεντικό του ματς. Πιέσαμε τον αντίπαλο από τα άκρα, βγήκαμε από τον άξονα. Καταφέραμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς και αυτό μας έδιωξε το άγχος. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου είμαστε δίκαια νικητές του παιχνιδιού.

Είχαμε πάρα πολλές τελικές και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας στήριξε. Να πω όμως ότι ο δρόμος είναι μακρύς και ότι μέχρι σήμερα το βράδυ μπορούμε να πανηγυρίσουμε γιατί από αύριο πρέπει να είμαστε σοβαροί καθώς έρχεται ένας ακόμα εντός έδρας αγώνας ακόμα πιο δύσκολος. Γιατί κάθε παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά για να βελτιωθούμε".

Σε ερώτηση για την ψυχολογία που έχει η ομάδα μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα:
"Η κατηφόρα είναι πολύ πιο εύκολη από την ανηφόρα. Για να πας ψηλά πρέπει να βάλεις το πόδι σου στο γκάζι. Η ψυχολογία είναι πολύ καλή αλλά οπωσδήποτε πρέπει να κρατάς τα γκέμια. Να μην ξεφεύγει κανείς. Ο στόχος είναι να είμαστε κάθε Κυριακή καλύτεροι από την προηγούμενη. Επιπλέον έχω να κάνω με παιδιά. Όσοι φορούν σορτσάκι είναι παιδιά. Πρέπει να είμαι εκεί για να τους κρατήσω συγκεντρωμένους".

Για το αν υπάρχει επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια και για το ότι τα γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις:
"Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλος βαθμός επιπολαιότητας . Τελειώσαμε σωστά κάποιες φάσεις απλά οι αμυντικοί του Λεβαδειακού και ο τερματοφύλακας δεν μας επέτρεψαν να σκοράρουμε και άλλα τέρματα. Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις 2 γκολ απέναντι σε μια ομάδα που αμύνεται σωστά.

Να πετύχεις δύο γκολ από στημένες φάσεις σε μια ομάδα με τόσο ψηλά κορμιά δείχνει ότι η δουλειά που κάνουμε σε αυτό το κομμάτι πιάνει τόπο. Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες του αντιπάλου γιατί δεν μπορούσαν να μας απειλήσουν".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ