ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Για να μην έχεις άγχος, θα πρέπει να είσαι αδιάφορος"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, παραδέχθηκε ότι υπάρχει άγχος για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, ενώ τόνισε ότι οι "κιτρινομπλέ" θα πρέπει να είναι περισσότερο κυνικοί.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη στην Κέρκυρα με 3-1 και σκαρφάλωσε στην 5η θέση, συνεχίζοντας μέχρι τέλους τη μάχη για την έξοδο στα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν. Ο τεχνικός των "κιτρινομπλέ", Σάββας Παντελίδης, παραδέχθηκε ότι υπάρχει άγχος και στάθηκε στην έλλειψη κυνικότητας από τους ποδοσφαιριστές του.

- Μέχρι να ανοίξει το σκορ σας ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό;

"Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εγώ είμαι εδώ για να βλέπω τι πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας, και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο και πάλι εμφανιστήκαμε φλύαροι και με πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες, για εκτός έδρας παιχνίδια. Θα έπρεπε να είμαστε πιο κυνικοί".

- Διευκολύνει το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα στην Ριζούπολη το έργο της ομάδας την επόμενη αγωνιστική (Αστέρας κι Απόλλων παίζουν στην Τρίπολη);

"To αντίθετο, το κάνει πιο δύσκολο. Ο Απόλλωνας θα έρθει στην Τρίπολη χωρίς άγχος κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει το έργο μας. Πάντα θεωρώ το παιχνίδι που έρχεται πιο δύσκολο από εκείνο που πέρασε αφού υπάρχει στόχος για την ομάδα μου".

- Υπάρχει άγχος για το κυνήγι της 5ης θέσης;

"Για να μην υπάρχει άγχος στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να είσαι εντελώς αδιάφορος. Πάντα υπάρχει άγχος στη μπάλα. Απλά το άγχος σου θα πρέπει να είναι δημιουργικό. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για το παιχνίδι που έρχεται".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ