ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Εμείς χάσαμε το παιχνίδι δεν μας κέρδισε ο αντίπαλος"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη και ουσιαστικά αυτή έχασε την αναμέτρηση.

Ο Αστέρας έχασε το ματς, δεν το κέρδισε ο Πανιώνιος. Αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης, που σημείωσε πως οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη και έχασαν την ηρεμία τους μετά το γκολ που δέχθηκαν.

Ο Παντελίδης σημείωσε:

"Χάθηκε ένα παιχνίδι που κατά τη γνώμη μου μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουμε εμείς. Περισσότερο το χάσαμε εμείς παρά μας κέρδισε ο αντίπαλος. Και αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο μπορέσαμε να βρούμε χώρους, δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την τόλμη να τελειώσουμε τις φάσεις ώστε να προηγηθούμε. Ένα ημίχρονο που ήμασταν καλοί. Μετά το γκολ χάσαμε τις ισορροπίες μας και την αυτοπεποίθηση μας. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Κάναμε πολλά λάθη αλλά μπορούμε να κοιτάμε μόνο μπροστά".

Σε ερώτηση για το πρόσωπο που είχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο:
"Χάσαμε την ηρεμία μας μετά το γκολ. Ξεκινώντας την αναμέτρηση και ενώ παίζεις καλά δεν έρχεται το γκολ χάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Δώσαμε το δικαίωμα στον Πανιώνιο. Την ώρα που πέτυχαν το γκολ πραγματικά δεν ήμασταν εμείς".

Για το γκολ που δέχτηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ:
" Το εύκολο θα ήταν να πω ότι το λάθος το έκανε η άμυνα μας. Το κάναμε όλοι μαζί. Εγώ και οι παίκτες μου. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε".

Για το αν η ομάδα είχε επιπλέον κίνητρο μετά το ματς του Περιστερίου:
" Κίνητρο έχουν πάντα, όσοι ιδρώνουν στις προπονήσεις κάθε μέρα. Κάθε νέος αγώνας είναι μία πρόκληση. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έτοιμοι να χτυπήσουμε το παιχνίδι αλλά τελικά δεν το καταφέραμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ