ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Δεν ήταν καλά στο ψυχολογικό κομμάτι ο Ολυμπιακός"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό ότι το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδίασαν στον Αστέρα.

Ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε γκολ στο 94' της αναμέτρησης εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τα πράγματα που προσπάθησε να αλλάξει αυτές τις πέντε μέρες που βρίσκεται στην Τρίπολη αλλά και τη κακή ψυχολογία που περίμενε ότι θα είχε ο Ολυμπιακός. Ο Παντελίδης υποστήριξε πως ο Αστέρας είχε και τη τύχη με το μέρος του και σημείωσε ότι η αναμέτρηση πήγε όπως την είχαν σχεδιάσει οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας προερχόταν από μία ήττα και με τον ερχομό σου είδαμε έναν διαφορετικό Αστέρα. Προλάβατε να αλλάξετε κάτι σε αυτές τις μέρες;
"Κοιτάξτε, αυτό που προσπάθησα να δουλέψω μέσα στην ομάδα ήταν ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στο παιχνίδι, γιατί παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ηθελα να τους δώσω μία αυτοπεποίθηση και να εκμεταλλευτούμε ότι το γήπεδο δεν είχε κόσμο και ο Ολυμπιακός προερχόταν από άσχημο αποτέλεσμα που θα επηρέαζε την ψυχολογία του. Μπορέσαμε να ελέγξουμε το πρώτο ημίχρονο και στο τέλος μας αξίζει αυτό που πήραμε. Δεν άλλαξα πολλά πράγματα, απλώς όταν παίζεις με Ολυμπιακό τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα περισσότερο".

Περιμένατε τον Ολυμπιακό σε αυτή την κατάσταση;
"Όταν γίνεται ένα ροτέισον δυσκολεύεται να βρει ρυθμό μία ομάδα. Στο ψυχολογικό κομμάτι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά. Νομίζω ότι ήταν φυσιολογικό. Σε αυτά τα παιχνίδια το μυστικό είναι να μην κάνει ο αντίπαλος ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά. Αφού το καταφέραμε, το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Και φυσικά όταν θες να πάρεις κάτι, χρειάζεται και λίγη τύχη. Ανεξάρτητα μετά το 0-1 που ρίσκαρε ο Ολυμπιακός, μας δόθηκαν ευκαιρίες που θα τελειώναμε το ματς. Μέχρι να γίνει το 0-1, υπήρχαν φάσεις που θα μπορούσε να προηγηθεί ο Ολυμπιακός".

Ο Αστέρας μετρούσε 12 σερί ήττες με τον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα συναισθήματα που τριγυρίζουν στην Τρίπολη;
"Δεν είσαι χαρούμενος όταν δέχεσαι γκολ στο τέλος. Δεν μπορούμε να είμαστε όμως πλεονέκτες. Αφού δεν κερδίσαμε, ας μείνουμε σε αυτό. Μετά το 0-1 βγάλαμε φάσεις, δεν μείναμε όλοι πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Αν μας έλεγε κάποιος την Παρασκευή ότι θα παίρναμε αυτό το αποτέλεσμα, τώρα θα ήμασταν ευχαριστημένοι".

Σας είπε κάτι ο Ιγκλέσιας για τη φάση του πέναλτι;
"Δεν μίλησα με τα παιδιά, δεν μπήκα καν στα αποδυτήρια. Και δεν μπορώ να κάνω κρίση για τη φάση, είμαι μακριά. Δεν ξέρω αν είναι ούτε αυτό που κερδίσαμε εμείς, ούτε αυτό που δόθηκε στον Ολυμπιακό".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ