ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελίδης: "Αφιερώνω την επιτυχία στον πατέρα μου"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σάββας Παντελίδης, αφιέρωσε την επιτυχία εξόδου των "κιτρινομπλέ" στο Europa League στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα.

Ο Αστέρας νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό χάρη στα γκολ των Ιγκλέσιας και Μανιά κι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός - Ξάνθη (διεκόπη στο 7'), κατέλαβε την 5η θέση κι επέστρεψε στο Europa League.

Ο "αρχιτέκτονας" της επιτυχίας των "κιτρινομπλέ", Σάββας Παντελίδης, αφιέρωσε την επιτυχία στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.

"Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στον πατέρα μου και στην οικογένειά μου και μετά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχουμε το στόχο και πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν αυτό που έπρεπε και σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που ζητούσα ίσως.

Σήμερα κερδίσαμε δίκαια. Ήμασταν η ομάδα είχε μεγαλύτερο κίνητρο και η ομάδα που πραγματικά ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο.

Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν αυτή τη χρονιά και μόλις ξεκουραστούμε να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να παρουσιάσουμε τον Αστέρα καλύτερο τη νέα χρονιά", υποστήριξε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ