ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελιάδης: ''Στην Τρίπολη το Κύπελλο''

Παντελιάδης: ''Στην Τρίπολη το Κύπελλο''
Παντελιάδης INTIME SPORTS

Αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής του Αστέρα Τρίπολης ο Θανάσης Παντελιάδης. Ο 27χρονος μιλά στο Sport24.gr για Ολυμπιακό, Τότεναμ, πρωτάθλημα και Κύπελλο, το οποίο θέλει να κατακτήσει.

Ο Θανάσης Παντελιάδης, στην πιο ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία, πραγματοποιεί αξιοσημείωτη πορεία με τον Αστέρα Τρίπολης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 27χρονος Κατερνιώτης αριστερός μπακ μιλάει στο Sport24.gr και αναφέρεται στο φετινό σύνολο των Αρκάδων που μαγνητίζει το ενδιαφέρον με την παρουσία του στο γήπεδο. Τι λέει για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που σήκωσε τόση κουβέντα, για το προσεχές παιχνίδι με την Τότεναμ, για τον Ντε Μπλάσις, για τη Σούπερ Λίγκα και το Κύπελλο, αλλά και για τη διοίκηση που είναι... σπαθί στις πληρωμές της.

-Θανάση, έχετε αποκτήσει πολλούς θαυμαστές με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έχετε φέρει φέτος. Πώς ζεις την πορεία σας μέχρι στιγμής;

''Γίνεται καλή δουλειά από το ξεκίνημα. Ο Αστέρας έχει ποιοτικό ρόστερ και ο προπονητής κάνει καλή δουλειά. Ασφαλώς και σπουδαίο ρόλο παίζει η διοίκηση, που είναι δίπλα μας. Όλα γίνονται τη στιγμή που πρέπει, δεν μας λείπει τίποτα''.

Παντελιάδης: ''Στην Τρίπολη το Κύπελλο''
Παντελιάδης INTIME SPORTS

-Είσαι από τους ''τυχερούς'', καθώς και στον Απόλλωνα Σμύρνης πέρυσι ουδέποτε παρατηρήθηκε οικονομικό πρόβλημα...

''Έχεις δίκιο σε αυτό. Ο κ. Βελλής ήταν κύριος σε όλα του. Νιώθω ότι είμαι τυχερός που τον γνώρισα...''.

-Είσαι ανάμεσα σε αρκετούς Λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές. Σου ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς;

''Στην αρχή, προτού έρθω εδώ, μου έλεγαν ότι θα είναι δύσκολο. Αλλά πλέον μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε κανένα πρόβλημα. Οι Έλληνες παίκτες με βοήθησαν άμεσα να εγκλιματιστώ και περνάμε καλά στον Αστέρα. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο για να παίξεις, δεν κοιτάς εθνικότητες. Όλοι το ίδιο είναι''.

-Όλη η Ελλάδα μιλάει για το παιχνίδι σας με τον Ολυμπιακό. Ήταν το δυσκολότερο φετινό ματς που δώσατε στην Ελλάδα;

''Σαφώς και ήταν δύσκολο, ίσως το πιο ζόρικο, ναι. Κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε πίεση, ειδικά στις στημένες φάσεις, αλλά αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβουμε που φτάνουν και οι δικές μας δυνάμεις. Αποδείχθηκε ότι ήμασταν εξαιρετικοί στον τομέα αυτόν και αμυντικά τα πήγαμε μια χαρά''.

-Η αποβολή του Μάσα σας έκανε κακό ή πιστεύεις ότι σας πείσμωσε ακόμη περισσότερο για το θετικό αποτέλεσμα;

''Μέσα στο παιχνίδι είναι και η αποβολή. Εμείς ξέραμε αμέσως πώς να συμπεριφερθούμε σε μια τέτοια στιγμή''.

-Τι σχολιάζετε για την απόφαση του διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα στον συμπαίκτη σου;

''Την είδαμε τη φάση, την κουβεντιάσαμε, αλλά τι να κάναμε; Δεν έχεις περιθώρια να σκεφτείς πολλά. Ορισμένοι συμπαίκτες μου διαμαρτυρήθηκαν, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Δεν αλλάζει κάτι''.

Παντελιάδης: ''Στην Τρίπολη το Κύπελλο''
Παντελιάδης INTIME SPORTS

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Αστέρα Τρίπολης;

''Η ομάδα έχει βάθος στο ρόστερ της. Όσα παιδιά και αν επιλεγούν, είναι πρωταγωνιστές. Εδώ δεν υπάρχει βασικός και αναπληρωματικός. Στόχος είναι να πάμε πιο ψηλά σε σχέση με πέρυσι. Από τη στιγμή που ο Αστέρας έχει φτάσει σε τελικό Κυπέλλου, τώρα θέλουμε να το κατακτήσουμε. Μικρότερο στόχο στη διοργάνωση αυτή δεν γίνεται να θέσουμε. Σαφώς και στο πρωτάθλημα θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να τερματίσουμε ψηλά''.

-Στην Ευρώπη πραγματοποιείτε εντυπωσιακή πορεία. Ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League πόσο εφικτός είναι;

''Φαβορί δεν είμαστε, αλλά έχουμε πιθανότητες. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και μακάρι να δικαιωθούμε''.

-Τι θα πρέπει να προσέξετε περισσότερα από τα άλλα για να πάρετε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ, την Πέμπτη (6/11);

''Αρχικά να σου πω ότι μας πείραξε πολύ η ήττα από την Τότεναμ. Το βαρύ 5-1 εννοώ. Είμαστε όλοι πεισμωμένοι. Η Τότεναμ έχει ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες. Θα πρέπει να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, όταν κλέβουμε τη μπάλα να είμαστε αποτελεσματικοί στην αντεπίθεση και να κρατάμε μπάλα. Γιατί όσο περισσότερο την έχει η Τότεναμ, τόσο πιο πιθανό είναι να δεχτούμε γκολ''.

- Η απώλεια του Πάμπλο Ντε Μπλάσις εκτιμάς ότι στοίχισε στην ομάδα;

''Οπωσδήποτε είναι σημαντικό να μην έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα, αλλά, όπως και στη ζωή, ουδείς αναντικατάστατος''.

- Με το υλικό που έχετε, είναι ομάδα ο Αστέρας που μπορεί να τους κερδίσει όλους στην Ελλάδα;

''Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαστε σε θέση να τους νικάμε όλους, αλλά όποιος παίζει μαζί μας για να μας κερδίσει πρέπει να ματώσει. Ειδικά στην έδρα μας''.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ