ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελιάδης: "Η πρόκριση είναι στο χέρι μας"

Παντελιάδης: "Η πρόκριση είναι στο χέρι μας"
Παντελιάδης, Αστέρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θανάσης Παντελιάδης, ένας εκ των καλύτερων του Αστέρα, στο ματς με το ΑΠΟΕΛ υποστήριξε πως η ομάδα της Τρίπολης είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία στην αναμέτρηση του Europa League.

Μια πολύ σημαντική νίκη που του δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League πήρε ο Αστέρας επί του ΑΠΟΕΛ και σύμφωνα με τον Θανάση Παντελιάδη η ομάδα της Τρίπολης έχει τις δυνατότητες να το πετύχει.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα του "OTE":

"Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία ματς και έχουμε δει και τις τρεις ομάδες και θεωρώ ότι μέσα στην έδρα μας μπορούμε να τις κερδίσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες και το αποδείξαμε και θεωρώ ότι όλα είναι στο χέρι μας".

Βοήθησε και το γρήγορο γκολ;
"Σίγουρα αλλά αν δούμε και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχαμε βάλει νωρίς γκολ αλλά στη συνέχεια δεχόμασταν ένα γκολ ενώ η ομάδα πλέον δείχνει άλλο πρόσωπο. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία όλοι σαν ομάδα και βγαίναμε καλά στην επίθεση και πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι θα πιέσει ο αντίπαλος αλλά είχαμε κλείσει καλά τους χώρους".

Τώρα πάτε στην Πράγα σε έναν τελικό;
"Είναι για εμάς πολύ μακριά εκείνο το παιχνίδι, σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι".

Είδαμε και κάποια άσχημα πράγματα;
"Όντως αυτό είναι άσχημο να συμβαίνει στο γήπεδο, πόσο μάλλον στην ομάδα του Αστέρα που έρχονται πολλές οικογένειες και μικρά παιδάκια και εύχομαι να υπάρχουν πιο αυστηρά μέτρα και να μην έχουμε τέτοιες καταστάσεις".

Φούντας: "Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια αυτή η νίκη"

Από την πλευρά του ο Ταξιάρχης Φούντας υποστήριξε:

"Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Ήταν καλό που βάλαμε νωρίς το πρώτο γκολ. Πιέζαμε, θέλαμε και το δεύτερο γκολ το πετύχαμε και πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους για τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε την επόμενη μέρα, το επόμενο παιχνίδι και μέσα από την δουλειά να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και όλα να πάνε καλά".

Ο Αστέρας είχε πολλά άσχημα αποτελέσματα, πως γύρισε τον διακόπτη;
"Σίγουρα είχαμε αποτυχημένα αποτελέσματα, δουλεύαμε καθημερινά, ώστε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, αυτό φάνηκε σήμερα και πιστεύω από εδώ και στο εξής να παίξουμε ακόμα πιο ωραίο ποδόσφαιρο".

Πιστεύεις ότι μπορείτε να προκριθείτε;
"Όπως είπα πήραμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά, θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στην Πράγα και όταν έρθει εκείνο το παιχνίδι θα το δούμε".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ