ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελιάδης: "Η πίεση μας πεισμώνει"

Παντελιάδης: "Η πίεση μας πεισμώνει"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Παντελιάδης υποστήριξε ότι όταν ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάζεται συγκεντρωμένος δέχεται δύσκολα γκολ, και το ίδιο περιμένει να γίνει και κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Αστέρας δοκιμάζεται στη Λευκωσία από το ΑΠΟΕΛ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τους Σάκη Παντελιάδη και Κώστα Θεοδωρόπουλο να δίνουν σύνθημα νίκης.

ΚΥΠΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ

Παντελιάδης: "Είμαστε καλά προετοιμασμένοι"

"Πρώτα από όλα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι να έχουμε πάθος και να δείξουμε ότι το θέλουμε πιο πολύ. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι κι έχουμε άλλη μια μέρα. Είναι απαραίτητα η συνοχή της ομάδας, οι γραμμές να είναι κοντά, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ιδιαιτερότητες της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Το βλέπω σαν πρόκληση, κανένα παιχνίδι δεν είναι το ίδιο, όταν παρουσιάζεται συγκεντρωμένη η ομάδα, δύσκολα δέχεται γκολ.

Όταν η συγκομιδή στο πρωτάθλημα δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, δημιουργεί πίεση, αλλά είναι δημιουργική πίεση, δουλεύουμε πολύ, μας πεισμώνει πιο πολύ. Η Ευρώπη είναι κάτι το διαφορετικό. Είμαστε στο παιχνίδι και θα το κυνηγήσουμε.

Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, στόχος της ομάδας είναι κάθε χρόνο το βήμα παραπάνω, προτεραιότητα είναι πάντα το πρωτάθλημα, αλλά από τη στιγμή που είμαστε στους ομίλους να κάνουμε το καλύτερο και βρεθούμε στην καλύτερη θέση.

Είναι διαφορετικά ματς σε σχέση με τα φιλικά, τότε δεν έπαιζαν πολλοί παίκτες. Είναι σαν την πρώτη φορά"

Θεοδωρόπουλος: "Συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι για τη νίκη"

"Η ομάδα όπου και να πάει, το κάνει με το σκεπτικό της νίκης, είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν είναι τυχαία η παρουσία στους ομίλους για δεύτερη χρονιά. Ήρθαμε για τη νίκη και ο,τι καλύτερο μπορούμε.

Πέρυσι ήταν από τα πιο ιστορικά ματς. Ελπίζω η ομάδα να κάνει μία αρχή από εδώ κι όλα να πάνε καλά. Όποια ομάδα είναι πιο πολύ συγκεντρωμένη και παθιασμένη, θα πάρει τη νίκη. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς.

Είναι σημαντικό ότι δύο ελληνικές ομάδες είναι σε μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση, το κλίμα είναι καλό κι ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Το ΑΠΟΕΛ είναι επιθετική ομάδα και βάζει γκολ, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, όλα θα πάνε καλά.

Είτε είναι πρωτάθλημα είτε ευρωπαϊκό ματς, πηγαίνουμε για το καλύτερο. Ο κόσμος μας σπρώχνει ακόμη πιο πολύ για να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω.

Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα γιατί από εκεί εξασφαλίζεις την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά κι εδώ προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω.

Το καλοκαίρι δώσαμε φιλικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε τον ΑΠΟΕΛ, σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ