ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Παντελιάδης: "Ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά"

Παντελιάδης: "Ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά"
REPORTER IMAGES

Ο Σάκης Παντελιάδης μιλάει για την φετινή προετοιμασία του Αστέρα, οριοθετεί τους στόχους της ομάδας στη νέα σεζόν και αναφέρεται στην κρίση που περνάει η Ελλάδα, στέλνοντας ένα μήνυμα στους συμπατριώτες μας.

Πρώτη ημέρα παρουσίας των εκπροσώπων του Τύπου στην προετοιμασία του Αστέρα στο Φένλο της Ολλανδίας και ο Σάκης Παντελιάδης ήταν αυτός που κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

"Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές", σχολιάζει ο Παντελιάδης για την φετινή προετοιμασία και συνεχίζει: "Αρχίσαμε δυνατά και πολύ καλά. Υπάρχει διάθεση από όλα τα παιδιά, δεν μας λείπει τίποτα. Καθημερινά γινόμαστε ένα και με τα νέα αποκτήματα της ομάδας με σκοπό να φτάσουμε στην απαραίτητη συνοχή. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και για αυτό παλεύουμε".

Όσον αφορά για τις διαφορές με την περσινή προετοιμασία, ο ακραίος μπακ του Αστέρα υπογραμμίζει: "Πέρσι δεν είχαμε τον κατάλληλο χρόνο, όμως φέτος ο προγραμματισμός έγινε με περισσότερη άνεση. Αυτό οδηγεί σε μία πολύ καλή προετοιμασία, στη διοργάνωση δυνατών φιλικών, γενικότερα σε όσα χρειάζεται μία ομάδα που πρωταγωνιστεί".

Στην Ολλανδία ο Αστέρας έχει έρθει με 9 καινούρια μεταγραφικά αποκτήματα και ο Παντελιάδης τονίζει: "Έχουν έρθει παίκτες με καλό βιογραφικό, καθρέφτης θα είναι το γήπεδο και εύχομαι όλοι να βοηθήσουν. Είναι θέμα προπονητή ποιους χρειάζεται η ομάδα. Αυτό που θέλω είναι όλοι μαζί να φτάσουμε ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά".

Παντελιάδης: "Ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά"

"Να κρατήσουμε τη θέληση της περσινής σεζόν"

Οι κιτρινομπλέ προέρχονται από μία εξαιρετική χρονιά. Τι πρέπει να κρατήσουν από αυτή; Ο Έλληνας μπακ αναλύει: "Η ομάδα πρέπει να κρατήσει τις περσινές βάσεις. Την θέληση που είχαμε, τις φιλοδοξίες και τους στόχους. Μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους μας θα καταφέρουμε παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Αλλωστε, πρέπει αυτό να συμβεί, καθώς πιστεύω πως το πρωτάθλημα και τοEuropaLeagueθα είναι δυσκολότερες διοργανώσεις από την περασμένη σεζόν".

Ποιος λοιπόν είναι φέτος ο στόχος; "Στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζουμε και πάλι όλοι μαζί. Εμείς θα κάνουμε αυτό που μπορούμε. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, θέλουμε και πάλι να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη, να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ και στο κύπελλο πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Από την στιγμή που ο Αστέρας έχει φτάσει σε τελικό, πρέπει να αγωνίζεται για να το κατακτήσει. Οσο για την Ευρώπη, ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι ευπρόσδεκτο", απαντά ο 28χρονος αμυντικός.

"Κουβεντιάζουμε συνέχεια για την κρίση"

Η κουβέντα φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει και αναφορά στην κρίση στην Ελλάδα. Ο Σάκης Παντελιάδης είναι και αυτός προβληματισμένος "Είναι δύσκολες στιγμές. Όλα τα παιδιά και περισσότερο εμείς οι Ελληνες το κουβεντιάζουμε συνέχεια μεταξύ μας. Ενημερωνόμαστε από το ίντερνετ αλλά και στα κανάλια στο εξωτερικό ακούμε συνεχώς για την κρίση στην Ελλάδα. Μαθαίνουμε πως τα μέτρα θα είναι δύσκολα και βαριά. Μακάρι να βρεθεί η καλύτερη λύση για όλους τους συνανθρώπους μας. Περνάμε, όλοι, δύσκολες στιγμές".

Κλείνοντας τη συζήτηση μαζί μας, στέλνει μία ευχή στους Έλληνες που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα: "Καλή δύναμη και καλό κουράγιο!"

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ