ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πάει για Λανθαρότε ο Αστέρας

Πάει για Λανθαρότε ο Αστέρας

Ο Μανουέλ Λανθαρότε της Εσπανιόλ είναι ο εκλεκτός του Αστέρα για τη θέση του αριστερού εξτρέμ και τα επόμενα 24ώρα είναι καθοριστικά για την απόκτησή του. Δείτε τον 31χρονο Καταλανό εν δράσει.

Το περασμένο Σάββατο σας ενημερώσαμε για τις προθέσεις των ανθρώπων του Αστέρα σχετικά με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Μέσα σε αυτές είναι η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, με τον εκλεκτό να βρίσκεται τελικά στο πρόσωπο του 31χρονου Μανουέλ Λανθαρότε της Εσπανιόλ.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την Ισπανία οι δύο πλευρές είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας, ωστόσο όταν μιλάμε για μεταγραφές επιπέδου Europa League στο φτωχό μας ελληνικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να δούμε τις υπογραφές για να θεωρήσουμε κλεισμένο το deal. Η προσπάθεια πάντως του Αστέρα να τον φέρει στην Τρίπολη είναι δεδομένη και μένει να δούμε την κατάληξή της.

Το Who is who του Λανθαρότε

Πάει για Λανθαρότε ο Αστέρας

Γεννημένος στη Βαρκελώνηστις 20 Ιανουαρίου του 1984 ξεκίνησε την καριέρα του στην Μασία και αγωνίστηκε στην δεύτερη και την τρίτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Συνέχισε σε ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και κάτω για να πάρει την καλή μεταγραφή το 2013 στην Εσπανιόλ.

Έπαιξε σε 17 αγώνες στην Πριμέρα σημειώνοντας ένα γκολ (κόντρα στη Γρανάδα) και μοιράζοντας 3 ασίστ. Δείτε το τέρμα που σημείωσε για την Εσπανιόλ:

Τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Αλαβές όπου σε 20 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, εντυπωσίασε με 3 γκολ και μία ασίστ. Ωστόσο δεν φαίνεται να βρίσκει θέση στο φετινό ρόστερ της Εσπανιόλ με αποτέλεσμα να αναζητεί το νέο προορισμό της καριέρας του. Κάπου εδώ έρχεται ο Αστέρας που του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.

Ο Λανθαρότε παίζει κυρίως ως αριστερός εξτρέμ,μπορεί ωστόσο εύκολα να ανταποκριθεί και πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως στράικερ. Άλλωστε, τα 23 γκολ που σημείωσε με την Σαμπαντελ την διετία 2011-2013 του έδωσαν την μεταγραφή στην Εσπανιόλ. Ουσιαστικά είναι ένας παίκτης που ταιριάζει γάντι στο 4-2-3-1 που παίζει ο Στάικος Βεργέτης.

Δείτε τον Λαναθρότε εν δράσει:





TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ