ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΕ Αστέρας: "Περήφανοι για τον Δημήτρη"

ΠΑΕ Αστέρας: "Περήφανοι για τον Δημήτρη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος και επίσημα είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την οριστική συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη ήρθε και μια ανακοίνωση-αποχαιρετισμός από την πρώην ομάδα πλέον του 23χρονου άσου.

Ο Αστέρας αποχαιρέτησε ένα δικό του "παιδί" με μια λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και εύχεται τα καλύτερα στον Κουρμπέλη. Παράλληλα τονίζει ότι όλοι στους Αρκάδες είναι περήφανοι για την πώληση του 23χρονου άσου και σημειώνουν ότι μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα καθώς διαθέτει το ταλέντο και την ποιότητα.

Η σχετική ανακοίνωση σημείωνε:

"Μετά από διαπραγματεύσεις ημερών η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την πώληση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Δημήτρης φεύγει από το... σπίτι του μετά από 10 χρόνια στα οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία μας, αγωνίστηκε σε 131 ματς, σκόραρε 3 φορές, συμμετείχε στους ομίλους του Europa League, κλήθηκε στην Εθνική και διετέλεσε αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ.

Είμαστε περήφανοι για το Δημήτρη, του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο και είμαστε σίγουροι πως στην καριέρα του θα πετύχει ακόμη πιο σπουδαία πράγματα καθώς διαθέτει το ταλέντο και την ποιότητα για να φτάσει στην κορυφή".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ