ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Όταν ο κόσμος του Αστέρα φωνάζει "παρών" στα μεγάλα ραντεβού

Όταν ο κόσμος του Αστέρα φωνάζει "παρών" στα μεγάλα ραντεβού

Λίγο πριν τον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας θυμάται μέσω της ιστοσελίδας του τις στιγμές όπου ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Το μήνυμα του Αστέρα για τον "τελικό" με τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο: "Σας θέλουμε όλους δίπλα μας". Αυτό αναφέρεται και στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook στο θέμα για την παρουσία των φιλάθλων στα μεγάλα ραντεβού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Αστέρα:

"Η πορεία του ΑΣΤΕΡΑ τα τελευταία χρόνια έχει ορισμένα σημαντικά σκαλοπάτια για την καθιέρωση της ομάδας στους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε κάθε "μετάβαση" ο κόσμος βρέθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές και με τη δική του συμβολή δημιουργήθηκε η... ατμόσφαιρα της επιτυχίας.

26Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ 1-1 (4-2 πεν.)

Ο πρώτος αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ στο γήπεδο του για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνδυάστηκε με πρόκριση απέναντι στην Ίντερ Μπακού, το βράδυ της Πέμπτης 26 Ιουλίου 2012. Το 1-1 στο Αζερμπαϊτζάν είχε βάλει τις βάσεις πρόκρισης για τον ΑΣΤΕΡΑ και ο Νavarro είχε δώσει το προβάδισμα στο 68ο λεπτό, αλλά η ισοφάριση του Schutz έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί το σκορ παρέμεινε το ίδιο και οι περισσότεροι από 3.000 φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ έζησαν την αγωνία της διαδικασίας των πέναλτι, όπου με σκορ 4-2 πανηγύρισαν την πρώτη πρόκριση στην ιστορία μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 2-0

Η συμμετοχή σε ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη διαδοχική χρονιά αποτέλεσε την επιβεβαίωση για τις δυνατότητες του ΑΣΤΕΡΑ και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιζε πλέον στα μεγάλα ραντεβού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο αποκλεισμός της προηγούμενης σεζόν από τον Ατρόμητο με δύο ισοπαλίες, είχε δώσει ένα ψήγμα εμπειρίας και όλοι ήταν έτοιμοι για την υπέρβαση. Το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου 2013 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με την προίκα του εκτός έδρας γκολ (2-1) στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έψαξαν την πρόκριση με επιθετικό ποδόσφαιρο και το γκολ του Usero στο 61ο λεπτό ήταν αρκετό για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ο Usero σφράγισε τη νίκη με δεύτερο γκολ (85'). Ο κόσμος του ΑΣΤΕΡΑ είχε παίξει το δικό του ρόλο σε αυτή την επιτυχία, γέμισε το γήπεδο και όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έγιναν μάρτυρες σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ομάδας.

21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 2-0

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ βρέθηκαν στις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στο επόμενο μεγάλο ραντεβού στην ιστορία της ομάδας. Μετά τον αποκλεισμό των Ροβανιέμι και Μάινζ στους δύο προκριματικούς γύρους του Europa League η ομάδα διεκδικούσε την είσοδο της για πρώτη φορά στους ομίλους της διοργάνωσης και απέναντι της ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Mazza στο 29ο λεπτό έκανε με σουτ το 1-0 και ο Ζησόπουλος στις αρχές του δεύτερου μέρους (47') σημείωσε το δεύτερο γκολ για να αποκτήσει μαξιλαράκι μεγαλύτερης ασφάλειας η ομάδα. Στη ρεβάνς το γκολ του Goian έδωσε το προβάδισμα στον ΑΣΤΕΡΑ που πέρασε στιγμές αγωνίας στο τέλος, αλλά προκρίθηκε χάρη σε αυτό το γκολ παρά την ήττα με 3-1".

Στήριξη στην ομάδα, αδιαφορία για... Γιάχο

Οι άνθρωποι του Αστέρα αναμένουν και σήμερα το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης να γεμίσει και να "σπρώξει" την ομάδα προς τους ομίλους του Europa League. Ταυτόχρονα έχουν τις απορίες του για το γεγονός ότι σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, η ΚΕΔ έστειλε τον Θανάση Γιάχο ως 4ο στην Τρίπολη.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ''persona non grata'' για τους φίλους του Αστέρα μετά τον τελικό Κυπέλλου του 2013 και η παρουσία του δίπλα στις εξέδρες σε όλο τον αγώνα είναι... επικίνδυνη. Γι' αυτό και οι άνθρωποι των κιτρινομπλέ ζητούν από τον κόσμο να κάνει ό,τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια στα μεγάλα ραντέβου Στήριξη στην ομάδα και μόνο, αδιαφορώντας για οποιονδήποτε "Γιάχο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ