ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οργή στην Τρίπολη για τον ορισμό του Γιάχου

Οργή στην Τρίπολη για τον ορισμό του Γιάχου
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Γιάχος ορίστηκε να διευθύνει επίσημο αγώνα του Αστέρα για πρώτη φορά μετά τον τελικό Κυπέλλου, απόφαση που προκάλεσε οργή και απορίες στους Αρκάδες. Η ατάκα του Γιάννη Καϋμενάκη.

Είναι το πρόσωπο από το χώρο του ποδοσφαίρου που είναι με διαφορά το πλέον ανεπιθύμητο στους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον Θανάση Γιάχο, τον διαιτητή του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον αρκαδικό σύλλογο και τον Ολυμπιακό.

Γι' αυτό και ορισμός του για να διευθύνει τον αγώνα του Αστέρα με τον Πλατανιά στα Χανιά (27/9, 16:00), προκάλεσε οργή και απορίες στην Τρίπολη. Ειδικά στο χρονικό σημείο που έγινε, λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του Χιού Ντάλας στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

"Δεν έχω να σχολιάσω απολύτως τίποτα.Ό,τι είχα να πω για αυτόν, το είπα το βράδυ μετά τον αλησμόνητο τελικό και δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα δήλωσα τότε για αυτόν. Μήπως, όμως, όσοι κάνουν τους ορισμούς πρέπει να μάθουν λίγο από ιστορία;".

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα, Γιάννη Καϋμενάκη, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το arcadia-sports.gr. Και είναι χαρακτηριστικά της "παγωμάρας" που επικρατεί στην Τρίπολη για την επικείμενη επίσημη συνάντηση με τον Γιάχο.

Θυμίζουμε ότι ήδη οι Αρκάδες είχαν πάρει μια... γεύση ξανά από τον συγκεκριμένο διαιτητή, όταν είχε οριστεί για τη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τον περασμένο Αύγουστο.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ