ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι πρώτες σκέψεις για προπονητή στον Αστέρα

Οι πρώτες σκέψεις για προπονητή στον Αστέρα

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα και δύο από τις επιλογές που εξετάζουν στην Τρίπολη σε αρχικό στάδιο είναι αυτές των Ζντένεκ Σκάζνι και Άγγελου Αναστασιάδη.

Επτά διαδοχικές ήττες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας μετρά ο Αστέρας, μερικές εκ των οποίων βαρύτατες. Μετά και την εντός έδρας (1-2) από την Κέρκυρα, είναι δεδομένο ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των "κιτρινομπλέ".

Άλλωστε, υπηρεσιακός ήταν (σ.σ κανονικά είναι τεχνικός της Κ20). Δύο από τις πρώτες σκέψεις των διοικούντων την ομάδα της Τρίπολης στράφηκαν στους Άγγελο Αναστασιάδη και Ζντένεκ Σκάζνι.

Ο πρώτος ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν της Super League στον πάγκο της ΑΕΛ, ωστόσο απομακρύνθηκε μεσούσης αυτής. Ο 59χρονος Τσέχος προπονητής, Ζντένεκ Σκάζνι, έχει καθίσει στους πάγκους των Σπάρτα Πράγας, Βικτόρια Ζίζκοβ, ΟΦΗ, Παναθηναϊκού, Μλάντα Μπόλεσλαβ, Ντεμπρετένι, Τέπλιτσε ενώ τελευταία ομάδα που προπόνησε ήταν και η Σπάρτα Πράγας, με την οποία αντιμετώπισε τον Αστέρα για τους ομίλους του Europa League.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο - το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αστέρας θα πορευθεί με νέο προπονητή την 24η αγωνιστική της Super League - καθώς επικρατεί "πυρετός διεργασιών" και εξετάζονται κι άλλα ονόματα αυτή τη στιγμή.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ