ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι ομοιότητες και η βασική διαφορά Παντελιάδη - Γιαννούλη στον Αστέρα

Οι ομοιότητες και η βασική διαφορά Παντελιάδη - Γιαννούλη στον Αστέρα
Γιαννούλης, Παντελιάδης

Οι δύο συνομήλικοι αριστεροί μπακ του Αστέρα Τρίπολης κατάγονται αμφότεροι από την Κατερίνη. Ο νεοαποκτηθείς Γιαννούλης κέρδισε φανέλα βασικού, ο αναντικατάστατος πέρυσι Παντελιάδης, που είχε παίξει σε 40 ματς, μένει εφέτος στον πάγκο.

"Φουριόζος" ξεκίνησε και τέλειωσε την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Θανάσης Παντελιάδης στον Αστέρα Τρίπολης. Κατάφερε να αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια, τα 25 εκ των οποίων ήταν για το πρωτάθλημα, τα 3 για το κύπελλο και τα 12 για το Europa League.

Εφέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά μια και έχει χάσει τη θέση του από τον Κώστα Γιαννούλη. Αυτός είναι που έχει παίξει και στα οκτώ ματς των Αρκάδων, την ίδια ώρα που ο Παντελιάδης δεν έχει καταγράψει ακόμα ούτε λεπτό συμμετοχής σε επίσημη αναμέτρηση.

Μπορεί να υπάρχει αυτή η βασική διαφορά ανάμεσα στους δύο αριστερούς μπακ, υπάρχουν όμως και τρομερές... ομοιότητες. Και οι δύο κατάγονται από την Κατερίνη, ενώ έχουν γεννηθεί την ίδια χρονιά (1987). Ο Παντελιάδης είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου το 1987, ο Γιαννούλης στις 9 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ