ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι εκλεκτοί του Βεργέτη για το τρίποντο με τη Λαμία

Οι εκλεκτοί του Βεργέτη για το τρίποντο με τη Λαμία
Βεργέτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την 18άδα του Αστέρα για τον αγώνα με τη Λαμία (9/9, 16:00) γα την 3η αγωνιστική της Super League, όπου στόχος είναι το πρώτο τρίποντο των Αρκάδων.

Ο Αστέρας δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (έχασε 1-2 από τον ΠΑΣ και έφερε 1-1 με την ΑΕΛ), κάτι που φιλοδοξεί να κάνει απέναντι στη Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (9/9, 16:00) στο "Θ. Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από τη νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους. Οι... απαντήσεις βέβαια θα δοθούν στο χορτάρι.

Ο Γκοντό επιστρέφει για τους Αρκάδες, εντούτοις ο Σελίν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την θλάση που τον ταλαιπωρεί και ως εκ τούτου έμεινε στα... πιτς και είναι εκτός αποστολής. Με την ομάδα της Φθιώτιδας δεν παίζει ούτε ο Μπέρτος, ο οποίος είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Μάσα, Μουνάφο, Ισνάλντο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ