ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι δύο θέσεις που θέλει να καλύψει ο Αστέρας

Οι δύο θέσεις που θέλει να καλύψει ο Αστέρας
Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και ο Αστέρας θα κινηθεί για ενίσχυση σε δύο θέσεις. Αυτή του κεντρικού αμυντικού κι αυτή του επιθετικού.

Τρεις διαδοχικές νίκες (δύο για τη Super League και μία για το Κύπελλο) μετρά ο Αστέρας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στην τεχνική του ηγεσία. Βέβαια στην Τρίπολη δεν εφησυχάζουν κι έχουν ρίξει ήδη τα "δίχτυα" τους στη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη.

Οι "κιτρινομπλέ" θα κινηθούν για δύο θέσεις. Η πρώτη είναι του επιθετικού καθώς στο ρόστερ υπάρχει ο Νίκος Ιωαννίδης και ο 18χρονος Όμηρος Συρεγγέλας, την ώρα που ο Σεντρίκ Γκοντό υπέστη υποτροπή και μείνει ακόμη ένα μήνα εκτός δράσης. Σκέψη για επιθετικό υπήρχε και τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο δεν ευοδώθηκε με τον Μάκη Χάβο να εμφανίζεται διστακτικός.

Δεδομένη θεωρείται και η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο φιλικό προετοιμασίας, πριν την έναρξη της σεζόν, με το Λεβαδειακό και θα αργήσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. Επίσης, ο Σονί Σεφίλ δεν υπολογίζεται από τον "Ελέ" με αποτέλεσμα - ελλείψει λύσεων λόγω τραυματισμών και τιμωριών - να γυρνά είτε ο Μπέρτος είτε ο Χαμντανί στο κέντρο της άμυνας πλαισιώνοντας τον εσχάτως προβιβασθέντα από την Κ20 και παίκτη που υπολογίζει πολύ ο τεχνικός της Τρίπολης, Ηλία Ευαγγέλου.

Μάλιστα, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας έχουν κάνει τη σχετική προεργασία κι έχουν ξεχωρίσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχος κατά προτεραιότητα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ