ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι δύο στόχοι του Αστέρα για την άμυνα

Monaco's Radamel Falcao of Colombia, left, challenges for the ball with Montpellier's Teddy Mezague of France during their French League One soccer match, Sunday, Aug. 18, 2013, in Monaco stadium. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Monaco's Radamel Falcao of Colombia, left, challenges for the ball with Montpellier's Teddy Mezague of France during their French League One soccer match, Sunday, Aug. 18, 2013, in Monaco stadium. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP

Ο Αστέρας θα προχωρήσει σε απόκτηση αμυντικού και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεχωρίσει οι περιπτώσεις των Μπρούνο Περόνε και Τεντί Μεζάγκ.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Νίκου Παπαδόπουλου, Βαλεντίνου Βλάχου και Μαρκ Φερνάντεθ, ενώ επίκεινται ανακοινώσεις για την προσθήκη των Χοσέ Λουίς Βαλιέντε και Μαρτίν Ρόλε.

Σε πρώτο πλάνο περνά και η ενίσχυση στα μετόπισθεν. Θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και πιθανότητα θα είναι ένας εκ των Μπρούνο Περόνε και Τεντί Μεζάγκ. Αυτές είναι οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην Αρκαδία αυτή τη στιγμή.

Η πρώτη περίπτωση είναι πιο δύσκολη. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, Μπρούνο Περόνε, αγωνίζεται στη Segunda Division με τη φανέλα της Σαραγόσα. Οι "μάνιος" θα συμμετέχουν στα playoffs ανόδου στην Primera (έχουν εξασφαλίσει ήδη την άνοδο οι Ράγιο Βαγιεκάνο και Ουέσκα).

Εάν η Σαραγόσα καταφέρει κι επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, μάλλον οι "κιτρινομπλέ" θα πρέπει να ξεχάσουν αυτήν την περίπτωση. Ο Περόνε, με τον οποίον έχουν γίνει σχετικές επαφές, γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νοροέστε. Συνέχισε σε Φιγκεϊρένσε και Τομπένσε ενώ το 2010 μετακόμισε στην Ισπανία ως δανεικός από τη δεύτερη διαδοχικά σε Μιρασόλ και Χέρεθ.

Το 2011 βρέθηκε στην Αγγλία για την ΚΠΡ, επέστρεψε ακολούθως στη Βραζιλία για τις Λινένσε, Ικάζα, Τομπένσε, ABC, Νοβοριζοντίνο. Το 2015 τον βρήκε στην Ινδία και την Kerala Blasters, η αρχή της τρέχουσας σεζόν στην Ταραγόνα και τη Νάστικ (16 συμμετοχές), το δεύτερο μισό στη Σαραγόσα (1 γκολ σε 12 συμμετοχές).

Η δεύτερη περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι του 27χρονου Γάλλου της Μουσκρόν, Τεντί Μεζάγκ. Γεννήθηκε στη Μασσαλία και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μονπελιέ, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Μαρτίγκ.

Το 2014 πήγε στο Βέλγιο για τη Μουσκρόν, έμεινε δύο σεζόν, πήγε στην Αγγλία για τη Λέιτον Όριεντ κι επέστρεψε στη Μουσκρόν το περασμένο καλοκαίρι (1 γκολ σε 22 συμμετοχές).

Photo credits: AP Photo/Lionel Cironneau

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ