ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Οι δοκιμές του Βεργέτη για το φιλικό με το Παραλίμνι

Οι δοκιμές του Βεργέτη για το φιλικό με το Παραλίμνι
REPORTER IMAGES

Προπονήθηκε το πρωί στη Λευκωσία ο Αστέρας ενόψει του αγώνα με το Παραλίμνι το απόγευμα (20:00). Δείτε τις 11άδες αλλά και βίντεο από το ταξίδι στην Κύπρο.

Στην Κύπρο βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (05/08) ο Αστέρας όπου σήμερα και αύριο θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με Παραλίμνι και ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα. Οι κιτρινομοπλέ το πρωί της Πέμπτης προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ στη Λευκωσία και το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για την έδρα του Παραλιμνίου, περίπου 90 λεπτά από τη Λευκωσία.

Για το αποψινό φιλικό με το Παραλίμνι (20:00), ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στην πρωινή προπόνηση. Αναλυτικά, χωρίς τους τερματοφύλακες, αγωνίστηκαν στην πρώτη οι Αλόκο, Τορμένα, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ντουντού, Γουάτο, Ντε Μπλάσις, Φούντας, Σκούρτης και στη δεύτερη οι Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Μούκαμ, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε, Μάσα, Νάτσης και Γιάννου.

Θυμίζουμε ότι στην 25μελή αποστολή στην Κύπρο συμμετέχουν οι μικροί από την Κ20, Χούλιο Ντε Μπλάσις (αδερφός του Πάμπλο) και Χάρης Νάτσης, ενώ εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Μπαράλες, Λούι, Νίκο, Κουρμπέλης και Κιτοκό.

Δείτε σε βίντεο το ταξίδι του Αστέρα στην Κύπρο:

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ