ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Τρεζεγκέ στο στόχαστρο των Αρκάδων!

Οι συζητήσεις για την απόκτηση επιθετικού κορυφώνονται στον Αστέρα Τρίπολης. Νταβίντ Τρεζεγκέ και Φακούντο Πάρα είναι δύο από τους στόχους των Αρκάδων.

Οι συζητήσεις για την απόκτηση επιθετικού κορυφώνονται στον Αστέρα Τρίπολης με τα πρώτα ονόματα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σύμφωνα με το arcadiasports.gr οι Νταβίντ Τρεζεγκέ και Φακούντο Πάρα είναι δύο από τους στόχους.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για δύο περιπτώσεις που κάνουν γκελ στον κόσμο. Δύο παίκτες που μπορούν να ξεσηκώσουν κόσμο του Αστέρα Τρίπολης και να του προσφέρουν αυτό που χρειάζεται, το γκολ.

O πολύπειρος Γάλλος φορ, ο οποίος αγωνίζεται στην Νιούελς Όλντ Μπόις, έχει μάθει για το ενδιαφέρον του Αστέρα, παρουσιάζεται θετικός στο να έρθει και μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να υπάρξουν και οι όποιες εξελίξεις. Η περίπτωσή του, μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο, οι άνθρωποι των Αρκάδων προσπαθούν να ντύσουν τον παίκτη στα "κιτρινομπλέ".

Από την άλλη, ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στη Λάρισα, αγωνίζεται στην Ιντεπεντιέντε και είναι 29 ετών. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε 46 φορές, σκοράροντας 22 τέρματα.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία. Απ' όλα αυτά προκύπτει, πως ο Αστέρας Τρίπολης δεν σκοπεύει να αφήσει οποιαδήποτε θέση χωρίς πληρότητα.

Μπήκε στην προπόνηση ο Τορμένα

Εξάλλου, συνεχίστηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα-ρεβάνς με τη Ροβανιέμι (Πέμπτη, 21.00) και το ευχάριστο της προπόνησης ήταν ότι μπήκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Έντερσον Τορμένα, ενώ στον αντίποδα, δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο πόδι ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Από κει και έπειτα, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδειξαν διάθεση και όρεξη σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οδηγίες και τις κατευθύνσεις που τους έδινε ο Στάικος Βεργέτης.

Το πρόγραμμα προπόνησης χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το πρώτο να περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το δεύτερο αφιερώθηκε στην τακτική.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με πρωινές προπονήσεις.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ