ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο "ζογκλέρ" Κετσπάγια, οι "λάτιν" κι ο Δέλλας

Ο "ζογκλέρ" Κετσπάγια, οι "λάτιν" κι ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Απ' όλα είχε η παραμονή της μεγάλης "μάχης" του Αστέρα στη Λευκωσία, με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Από τα "μαγικά" του Τιμούρ Κετσπάγια μέχρι και την... παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα.

Μπορεί το αγωνιστικό διακύβευμα της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον ΑΠΟΕΛ, την Πέμπτη στις 20:00 στη Λευκωσία να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, ωστόσο στο όχι και τόσο αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι υπήρξαν πράγματα που μας (κι ελπίζουμε να σας) "έκλεψαν" την προσοχή.

Αποστολή στην Κύπρο: Βασίλης Τεμπέλης

Κάθε ταξίδι κρύβει ένα άγνωστο. Ακόμη κι αν είναι γνωστός ή κοντινός ο προορισμός. Δεν ξέρεις με ποιον συνταξιδεύεις. Έτσι συνέβη και στην πτήση από Αθήνα για Λάρνακα, με την οποία ταξίδευαν οι δημοσιογράφοι όλων των Μέσων που καλύπτουν το ματς του Αστέρα.

Στην ίδια πτήση βρισκόταν η Γωγώ Μαστροκώστα. Σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα, μία ημέρα πριν παραιτηθέντα τεχνικό της Ένωσης. Σαν καλή ρεπόρτερ κατάλαβε ότι είχε να κάνει με δημοσιογράφους. Το timing πήγε... περίπατο, η κουβέντα προσπάθησε να πάει γύρω από το θέμα (ή ένα από τα θέματα της Τρίτης), η ίδια ξεκαθάρισε ότι στηρίζει την απόφαση του συζύγου της.

Τα "μαγικά" του Τιμούρ Κετσπάγια

Ευδιάθετος κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε όρεξη για κόλπα στην προπόνηση του ΑΠΟΕΛ. Με τους ποδοσφαιριστές του να εκτελούν ασκήσεις υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή, ο ίδιος πήρε την μπάλα και την έκρυβε και την εμφάνιζε κατά βούληση. Άλλοτε κάνοντας κόλπα με το κοντρόλ. άλλως σηκώνοντάς την και κατεβάζοντάς την, με κοντρόλ υποδειγματικό.

Ο "ζογκλέρ" Κετσπάγια, οι "λάτιν" κι ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Ο Γεωργιανός βλέπει την ομάδα του να είναι σε εκπληκτική φόρμα και να σκοράρει κατά ριπάς. Γιατί να μην είναι χαρούμενος; Αν και, την αλήθεια λέμε, τα κοντρόλ του θα τα ζήλευε κι ο Καβενάγκι...

Όπου "λάτιν" και παρέα

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει μέσα της το "λάτιν" DNA. Κι όπως σε όλες τις ομάδες, οι Νοτιοαμερικάνοι "κολλούν" σαν παρέα μεταξύ τους. Λούι, Μπερτόγλιο, Μάσα αλλά και... Δημούτσος. Το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της αρκαδικής ομάδας επιβεβαιώνεται (κι) από αυτή την εικόνα.

Ο "ζογκλέρ" Κετσπάγια, οι "λάτιν" κι ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Στο ελεύθερο χρόνο τους, στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ήταν μία παρέα και το έδειχναν. Την καλύτερη ποδοσφαιρική εκδοχή αυτής της παρέας, θέλει να δει ο Στάικος Βεργέτης την Πέμπτη το βράδυ.

Ζέστη και υγρασία

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Στάικου Βεργέτη, η οποία ακολούθησε αυτής των Κώστα Θεοδωρόπουλου και Σάκη Παντελιάδη, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον αγωνιστικό χώρο του "ΓΣΠ".

Με τη ζέστη και την υγρασία αδιαλείπτως παρούσες, οι Αρκάδες εκτέλεσαν τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πριν μετά αφοσιωθούν στο τακτικό κομμάτι, υπό την επίβλεψη του Στάικου Βεργέτη.

Ο "ζογκλέρ" Κετσπάγια, οι "λάτιν" κι ο Δέλλας

Παρόντες στην προπόνηση και οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, οι οποίοι είχαν σύντομη συνομιλία με τον τεχνικό, σε πολύ καλό κλίμα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ