ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

O Στανισάβλιεβιτς "πανηγυρίζει" για την ήττα της Ελλάδας, δυσαρέσκεια στον Αστέρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος εξτρέμ του Αστέρα, Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς, πανηγύρισε με ανάρτησή του στο Facebook τη συντριβή της Εθνικής Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ κι αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια στη διοίκηση του Αστέρα.

Η Εθνική Ελλάδας συνετρίβη από την αντίστοιχη της Κροατίας (4-1) στο Ζάγκρεμπ για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο των μπαράζ για το Μουντιάλ 2018 και ο 28χρονος Σέρβος εξτρέμ του Αστέρα, Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα τελικά στατιστικά της αναμέτρησης, συνοδεύοντάς την με... ειρωνική λεζάντα.

"Επίδειξη (εννοεί από την Κροατία)! Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει εντελώς με την άμυνα, χωρίς την επίθεση δεν μπορείς να σκοράρεις! Καληνύχτα Ελλάδα και αντίο Ρωσία", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του.

Ο "πανηγυρισμός" του Σέρβου για τη συντριβή της Ελλάδας προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις των ανθρώπων του Αστέρα. Η κίνησή του σχολιάστηκε άσχημα, έκανε αρνητική εντύπωση κι από τη στιγμή που δεν λογίζεται ως βασικό στέλεχος των πλάνων του τεχνικού των "κιτρινομπλέ", Σάββα Παντελίδη, όλα μπορούν να συμβούν κατά την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο.

O Στανισάβλιεβιτς "πανηγυρίζει" για την ήττα της Ελλάδας, δυσαρέσκεια στον Αστέρα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ