ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο "Παύλος" το μεγάλο στοίχημα

Asteras FC training session, Holland, July 31, 2016. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images
Asteras FC training session, Holland, July 31, 2016. Photo by: Andrianos Meltzanis / Reporter Images REPORTER-IMAGES

Ο Πάμπλο Μάσα έχει βαπτιστεί σε "Παύλος" στην Τρίπολη και η αγωνιστική του άνοδος είναι το μεγάλο στοίχημα του Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν.

Σε εξαιρετική διάθεση και πειράζοντας διαρκώς του συμπαίκτες του, ο Πάμπλο Μάσα έχει ανεβασμένη ψυχολογία κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Ο Αργεντινός ετοιμάζεται να σβήσει την περυσινή χρονιά και να ξεκινήσει τη νέα με... restart. Βαπτισμένος ως Παύλος στην Τρίπολη, ο Πάμπλο δεν σταμάτησε να τρέχει στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής. Και δεν είναι μόνον η Κυριακή, και το Σάββατο και την Πέμπτη.

Όλες τις ημέρες που το Sport24.gr βρίσκεται στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα, ο Μάσα φαίνεται ιδιαίτερα ανεβασμένος.

Ακόμη και στο φιλικό απέναντι στην Κάμπουρ, είδαμε έναν Μάσα ασυνήθιστο. Να γυρνά πίσω, να κάνει τάκλιν για να εμποδίσει την ανάπτυξη του αντιπάλου, να "κόβει" και να "ράβει", να βοηθά με ομοιόμορφο τρόπο τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Ο Αστέρας έχει ανάγκη τον Μάσα, όχι της περυσινής, αλλά της προπέρσινης χρονιάς. Αυτόν που έδινε ρυθμό στην ομάδα, που έδινε ώθηση. Τα σημάδια είναι άκρως ενθαρρυντικά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ