ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Ντοναρούμα στον Αστέρα

Ο Ντοναρούμα στον Αστέρα

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα ανέβασε φωτογραφία έξω από τα γραφεία του Αστέρα, ενημερώνοντας για την μεταγραφή του στην ομάδα της Τρίπολης.

Ήρθε στην Τρίπολη, συμφώνησε και ενημέρωσε ο ίδιος για την μεταγραφή του στον Αστέρα! Ο λόγος για τον 26χρονο Αντόνιο Ντοναρούμα ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Αθανασιάδη, θα αποτελέσουν φέτος το δίδυμο των κίπερ στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

"Σήμερα ξεκινά για μένα μία νέα ποδοσφαιρική εμπειρία.. Ευχαριστώ τον Αστέρα Τρίπολης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο", έγραψε ο Ιταλός τερματοφύλακας στο instagram.

Η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό τον δείχνει χαμογελαστό έξω από τα γραφεία της νέας του ομάδας! Ο Αντόνιο είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα που έκανε αίσθηση πέρσι στην Μίλαν παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Oggi per me inizia una nuova esperienza calcistica.. Ringrazio l @asterastripolisfc per la fiducia che mi sta dando, e cercherò di ripagarla in campo.. #donnarumma #asterastripolisfc #90 #calcio #superleague #goalkeeper

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antonio Donnarumma (@antoniodonnarumma32) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ