ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Ντοναρούμα απαιτεί επιστροφή... Ντοναρούμα στη Μίλαν!

Ο Ντοναρούμα απαιτεί επιστροφή... Ντοναρούμα στη Μίλαν!

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έχει θέσει ως όρο για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μίλαν την επιστροφή του αδερφού του και τερματοφύλακα του Αστέρα, Αντόνιο.

Ο 26χρονος Ιταλός τερματοφύλακας του Αστέρα, Αντόνιο Ντοναρούμα, "ανδρώθηκε" στα τμήματα υποδομής της Μίλαν και το 2008 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των "ροσονέρι".

Στην ομάδα του Μιλάνου ανήκε για τέσσερα χρόνια (μέχρι και το 2012), αλλά τον περισσότερο καιρό τον πέρασε εκτός Μιλανέλο, καθώς δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Πιατσέντζα και Τζούμπιο. Εκεί, στους "ροσονέρι", υπήρξε συμπαίκτης για μερικές προπονήσεις και με τον τεχνικό του στην ομάδα της Τρίπολης, Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Μπορεί να αφήσει, όμως, την Αρκαδία, για να επιστρέψει στο Μιλάνο; Κι αν ναι, πώς; Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα - εκ των κορυφαίων στη θέση του και στην ηλικία του, βασικός γκολκίπερ της Μίλαν και κατά πολλούς διάδοχος του Τζανλουίτζι Μπουφόν - έχει απαιτήσει την επιστροφή του αδερφού ως εκ των όρων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Την ίδια απαίτηση είχε εκφράσει ο νεότερος Ντοναρούμα (17 ετών) και το καλοκαίρι, αλλά η επιστροφή του Γκαμπριέλ Βασκονσέλος και η πώληση του Ντιέγκο Λόπεθ, δεν το επέτρεψαν.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα έχει καθιερωθεί ως βασικός γκολκίπερ του Αστέρα επί τεχνικής ηγεσίας Δημήτρη Ελευθερόπουλου και μετρά τρεις συμμετοχές (μία στο Κύπελλο με Βέροια και δύο στη Super League με ΠΑΣ και Λεβαδειακό), έχοντας δει την εστία του να παραβιάζεται μόνο μία φορά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ