ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο μισός Αστέρας στη Λέσβο ήταν μεταγραφές

Ο μισός Αστέρας στη Λέσβο ήταν μεταγραφές
Αναστασιάδης, Γιάννου INTIME SPORTS

Από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Στάικο Βεργέτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή, οι μισοί ήταν νεοαποκτηθέντες.

Ο Αστέρας Τρίπολης "σκόνταψε" στη Λέσβο. Ισοφαρίστηκε στο 90'+5' από την Καλλονή και έμεινε ισόπαλος (1-1) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Οι Αρκάδες σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να "καθαρίσουν" το ματς, αλλά με την κεφαλιά του Αναστασιάδη οι νησιώτες τσίμπησαν τον βαθμό.

Η ομάδα της Τρίπολης δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Παναιτωλικό. Ένα από τα στοιχεία στα οποία αξίζει να σταθεί κανείς είναι ότι από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στη Λέσβο ο Στάικος Βεργέτης, οι μισοί ήταν νεοαποκτηθέντες.

Γιαννούλης, Δημούτσος, Φούντας, Χαμντανί, Μπερτόγλιο, Παπαδόπουλος και Γιάννου πήγαν φέτος το καλοκαίρι στους "κυανοκίτρινους", αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι σχετικά με τα δύο τελευταία αποτελέσματα, την ήττα και την ισοπαλία.

Υπάρχει, βέβαια, και η άλλη άποψη, ότι δηλαδή οι περισσότερες μεταγραφές έγιναν σχετικά νωρίς και έτσι υπήρχε ο χρόνος για να «δέσει» αρκετά το υλικό. Όπως και να 'χει, στον Αστέρα, δεν ανησυχούν και εκτιμούν ότι και αυτή τη χρονιά η πορεία θα είναι επιτυχημένη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ