ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Ιωαννίδης, ο Γκοντό και ο επιθετικός

Ο Ιωαννίδης, ο Γκοντό και ο επιθετικός

Ο Νίκος Ιωαννίδης μετά το χατ-τρικ απέναντι στη Σιλφόλντε, σκόραρε δις απέναντι στην Κάμπουρ και δείχνει να θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα ανεξάρτητα από την έλευση φορ.

Την ώρα που όλη η μεταγραφική δραστηριότητα του Αστέρα επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός ικανότατου φορ, ο Νίκος Ιωαννίδης είναι αποφασισμένος να βάλει ενδιαφέρονται διλήμματα και να δημιουργήσει ευχάριστους "πονοκεφάλους" στον προπονητή του Μάκη Χάβο.

Δεν είναι μόνον τα δύο γκολ απέναντι στην Κάμπουρ, τα οποία ακολούθησαν τα τρία επί της Σιλφόλντε. Η γενική παρουσία του Έλληνα επιθετικού, ικανή και αναγκαία συνθήκη να ακουστούν τα "Μπράβο, Νίκο. Μπράβο Ιωαννίδης", πολλές φορές από τον Μάκη Χάβο στον πάγκο.

Ακόμη και κάποια φάουλ στα οποία υπέπεσε, κατέδειξαν το ζήλο και τη θέλησή του. Γιατί δεν περιορίστηκε μόνο στο επιθετικό κομμάτι, αλλά γυρνούσε και βοηθούσε στο μαρκάρισμα στην ανάκτηση κατοχής της μπάλας.

Έδινε στηρίγματα στην τριάδα που βρισκόταν πίσω του (Καλτσάς, Τσιλιανίδης και Μάσα), πίεζε την ολλανδική αμυντική τετράδα.

Η προσπάθεια του Γκοντό

Ο Σεντρίκ Γκοντό πήρε λεπτά συμμετοχής στο δεύτερο τεστ επί ολλανδικού εδάφους για τον Αστέρα. Ο 19χρονος Ιβοριανός φορ στις προπονήσεις κατά κύριο λόγο δείχνει ιδιαίτερη διάθεση και προσπάθεια να πείσει τον προπονητή του. Άλλωστε, είναι υπό δοκιμή και δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Η σωματοδομή του παραπέμπει σε δυναμικό επιθετικό, ωστόσο τα πολλά χρόνια παρουσίας του στη γειτονική χώρα και η θητεία του στις ακαδημίες τις Φιορεντίνα έχουν "ποτίσει" το αφρικανικό ταλέντο με αρκετή δόση ιταλικής τακτικής. Έχει και όρεξη και διάθεση.

Ο επιθετικός που περιμένει

Ανεξαρτήτως της έκβασης της υπόθεσης του Σεντρίκ Γκοντό, ο Αστέρας θα πάρει επιθετικό. Οι μεταγραφικές "μηχανές" δουλεύουν στο φουλ στην Τρίπολη και σύντονα αναμένονται εξελίξεις. Πολλές περιπτώσεις περνούν από "κόσκινο", προκειμένου να επιλεχθεί ο καταλληλότερος.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ