ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Γκοντό, το σύστημα και οι ευκαιρίες

Ο Γκοντό, το σύστημα και οι ευκαιρίες

Το Sport24.gr παρακολούθησε από κοντά την προετοιμασία του Αστέρα στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας και κάνει ένα μικρό απολογισμό αυτής.

Ο Αστέρας ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας. Το Sport24.gr ακολούθησε τους Αρκάδες και σας μεταφέρει τις εντυπώσεις.

Ο Γκοντό πήρε την ευκαιρία

Ο Σεντρίκ Γκοντό ήρθε στο Όοστερμπεεκ να δοκιμαστεί και να πείσει. Ο 19χρονος Ιβοριανός φορ της ομάδας Νέων της Φιορεντίνα κατέβαλε πολλή προσπάθεια στις προπονήσεις ώστε μπορέσει να δείξει στον προπονητή των Αρκάδων, Μάκη Χάβο, ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ. Και τα κατάφερε. Μόλις οι Αρκάδες επιστρέψουν στη βάση τους, ο νεαρός Αφρικανός θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "κιτρινομπλέ".

Το σύστημα φαβορί και η εναλλακτική

Στο Όοστερμπεεκ, στις προπονήσεις και τα φιλικά, φάνηκε να "κλειδώνουν" τα δύο συστήματα που θα δούμε να παίζει ο Αστέρας τη νέα σεζόν. Το επικρατέστερο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το 4-2-3-1. Ωστόσο η επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων - καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε - μπορεί να φέρει αλλαγή στο σύστημα σε 4-1-2-3.

Η μάχη των γκολκίπερ

Τόμας Κοσίτσκι και Αντόνιο Ντοναρούμα παλεύουν για μία θέση κάτω από τα γκολπόστ. Ο Σλοβάκος έχει χρόνια στην ομάδα, ο Ιταλός είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα αυτής και κάθε μέρα που περνά προσαρμόζεται και πιο πολύ. Ο Μάκης Χάβος φαίνεται να μην έχει αποφασίσει προς το παρόν, ποιος θα πάρει τα γάντια του βασικού και όλα είναι ανοικτά.

Σε θέση pole position

Μπορεί ακόμη να απομένουν δυόμιση εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Μάκης Χάβος, έχει σχηματίσει μια εικόνα για την αρχική ενδεκάδα. Είναι προφανές ότι η ενδεκάδα που ξεκίνησε στα φιλικά ματς με Κάμπουρ και Γκεντσλέρμπιρλιγί είναι σε θέση pole position ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Η ευκαιρία του Τσάβες

Ο "Πότσι" Τσάβες είναι το μεγάλο "στοίχημα" του Αστέρα. Ο Αργεντινός είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος στην προετοιμασία και δείχνει ότι θα αρπάξει την ευκαιρία που του δίδεται. Οι Αρκάδες περιμένουν πολλά από τον "Πότσι" κι εκείνος με τη σειρά του, καταλαβαίνει ότι μπορεί να αποτελέσει κομβικό παίκτη για την ομάδα.

Το στοίχημα του Μάσα

Πέραν του Τσάβες, ο Αστέρας έχει να περιμένει πολλά κι από έναν ακόμη Αργεντινό. Τον Πάμπλο Μάσα. Σε εξαιρετική ψυχολογία, ο Παύλος (όπως τον έχουν "βαπτίσει" στον Αστέρα) θέλει να αφήσει πίσω του την περυσινή κακή σεζόν και να επανέλθει στα υψηλά στάνταρ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ