ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο επιθετικός σε πρώτο πλάνο στον Αστέρα

Ο επιθετικός σε πρώτο πλάνο στον Αστέρα

Ο Αστέρας "χτίζεται" στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας, ενώ παράλληλα "τρέχει" και το μεταγραφικό κομμάτι με τις προσπάθειες να εντείνονται για την ανεύρεση ενός ικανού επιθετικού.

Ο τεχνικός του Αστέρας, Μάκης Χάβος, "τρέχει" τους ποδοσφαιριστές του στο Όοστερμπεεκ της Ολλανδίας και περιμένει το "παζλ" να ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού.

Η δουλειά στο μεταγραφικό κομμάτι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και όπως έχουν συνηθίσει στην Τρίπολη "περνούν από κόσκινο" όλες τις περιπτώσεις, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος.

Όπως για παράδειγμα συνέβη και με τον γκολκίπερ της ομάδας και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Αντόνιο Ντοναρούμα.

Όσον αφορά στο προφίλ του θα είναι υψηλόσωμος και μάλλον φαίνονται να προκρίνονται περιπτώσεις από την ευρωπαϊκή αγορά. Αξίζει να τονιστεί ότι το θέμα του επιθετικού είναι ανεξάρτητο από την ενδεχόμενη απόκτηση του Σεντρίκ Γκοντό, ο οποίος δοκιμάζεται στην Ολλανδία.

Βέβαια, στο προσκήνιο παραμένει πάντα ο Φακούντο Μπερτόγλιο, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr εάν βέβαια λυθούν οι εκκρεμότητες του Αργεντινού εξτρέμ με την Ντινάμο Κιέβου.

Φυσικά, βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας - αυτό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη - και δεν αποκλείονται περαιτέρω κινήσεις, σύμφωνα πάντα και με τις υποδείξεις του Μάκη Χάβου, ανάλογα βέβαια με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ