ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας στο Skiritida Run

Ο Αστέρας στο Skiritida Run

Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας "Skiritida Run" καλωσορίζει για δεύτερη συνεχόμενη τον Αστέρα Τρίπολης, τη μεγαλύτερη ομάδα της Πελοποννήσου και μία από τις κορυφαίες της Ελλάδας, στην οικογένειά του.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα αποτελέσει έναν από τους κύριους Χορηγούς της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Δάσους Σκιρίτιδας, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017.

Οι αγώνες δρόμου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του “Skiritida Run” έρχονται για να αναδείξουν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρουν ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Η διοργάνωση του 2017 περιλαμβάνει ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ καθώς και αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ