ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο ανεβασμένος "Πότσι" Τσάβες

Ο ανεβασμένος "Πότσι" Τσάβες
REPORTER IMAGES

Ιδιαίτερα ανεβασμένος δείχνει στις προπονήσεις του Αστέρα ο Αργεντινός μέσος, Κριστιάν Τσάβες. Ο "Πότσι" δείχνει έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του δημιουργικού κορμού των Αρκάδων.

Ήρθε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της περασμένης σεζόν ορμώμενος εξ' Αργεντινής. Ωστόσο τόσο η περυσινή γενικά ασταθής πορεία της ομάδας, όσο και οι εναλλαγές προπονητών σε συνδυασμό με τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής δεν του επέτρεψαν να δείξει την ποιότητά του, εκτός μερικών κινήσεων.

Άλλωστε, το βιογραφικό καταδεικνύει την αξία του. Ο "Πότσι" Τσάβες έχει αγωνιστεί στην Μπόκα Τζούνιορς και γνωρίζει καλά τι σημαίνει πίεση.

Στην προετοιμασία του Αστέρα, στο Όοστερμπεεκ όπου βρίσκεται το Sport24.gr, ο Αργεντινός επιτελικός μέσος δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος στις προπονήσεις.

Η ένταση με την οποία συμμετέχει στις ασκήσεις, αλλά και στωικότητα με την οποία ακούει τις παρατηρήσεις του τεχνικού του, Μάκη Χάβου, δείχνουν ότι ο Τσάβες είναι έτοιμος για restart. Που θα σημάνει και restart του Αστέρα.

Και ο τεχνικός των Αρκάδων γνωρίζει ότι έχει ένα "σπάνιο" εργαλείο στα χέρια του. Ο Αργεντινός έχει εξαιρετική τεχνική, μπορεί και χειρίζεται αριστοτεχνικά την μπάλα και είναι αυτός ακριβώς ο παίκτης, ο οποίος με την ευφυΐα και τις εμπνεύσεις του θα τροφοδοτήσει τους επιθετικούς της ομάδας.

Η όρεξη και διάθεση που δείχνει αποτελεί θετικό σημάδι. Για τον ίδιο, για το τεχνικό επιτελείο. Για την ομάδα, εντέλει.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ