ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ντοναρούμα για τέρμα στον Αστέρα

Ντοναρούμα για τέρμα στον Αστέρα
GIUSEPPE CACACE STR

Ο 26χρονος Αντόνιο Ντοναρούμα είναι σύμφωνα με τους Ιταλούς ο γκολκίπερ με τον οποίο έχει έρθει σε συμφωνία ο Αστέρας για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ του.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 26χρονου γκολκίπερ Αντόνιο Ντοναρούμα βρίσκεται ο Αστέρας με τους Αρκάδες να ενισχύονται σημαντικά στην θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Δημοσίευμα από την Ιταλία, αναφέρει ότι ο Ντοναρούμα έχει έρθει σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες και πως θα έμενε ελεύθερος από την Τζένοα για να υπογράψει στους Αρκάδες.

Ο 26χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 7/71990) κίπερ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Μίλαν και από το 2008 έως το 2012 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "ροσονέρι" χωρίς όμως να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Αντίθετα είχε δοθεί δανεικός σε Πιατσέντζα και Γκούμπιο και το 2012 τον απέκτησε η Τζένοα με τους Ιταλούς να τον δίνουν δανεικό το 2014-15 στην Μπάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντοναρούμα είναι ήδη στην Τρίπολη δεν και αποκλείεται άμεσα να ανακοινωθεί η συμφωνία του με τον Αστέρα.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο αδερφό του Λουίτζι Ντοναρούμα ο οποίος είναι βασικός στη Μίλαν τη φετινή σεζόν παρά το νεαρό της ηλικίας του και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ιταλία.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ