ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Νοσοκομείο" ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ιατρικό δελτίο γέμισε και άλλο την Παρασκευή (29/9) για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στους τραυματισμούς των Ίγκορ και Ιγκλέσιας προστέθηκαν άλλοι τρεις.

Ο Σάββας Παντελίδης έχασε στην Ξάνθη τους Ίγκορ και Ιγκλέσιας που αποχώρησαν τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα της Κυριακής (1/10) με την ΑΕΚ στην Τρίπολη. Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί για τον 52χρονο τεχνικό.

Ο Γιάννης Κώτσιρας- ο αντικαταστάτης του Ίγκορ στο δεξί άκρο της άμυνας- αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής με πρόβλημα στον δικέφαλο. Είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ με δεδομένη και την απώλεια του Μπέρτου, ο Αστέρας ξέμεινε από δεξιό μπακ!

Πρόβλημα στον δικέφαλο και για το βαρύ πυροβολικό, τον Μιχάλη Μανιά ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα και δύσκολα θα προλάβει την ΑΕΚ. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παντελίδης έχει τη λύση είτε του Δουβίκα, είτε του Γκοντό.

Ο τρίτος που προστέθηκε απόψε στο ιατρικό δελτίο ήταν ο Λεβί Μαδίντα, ο παίκτης που αντικατέστησε τον Ιγκλέσιας στην Ξάνθη. Ο Γκαμπονέζος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο μάλλον θα προλάβει την αναμέτρηση με την Ένωση.

Σε όλα τα παραπάνω, ήρθε και ένα ευχάριστο νέο, καθώς ο Γεβγκέν Σελίν προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα, μετά τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ. Έτσι ο Ουκρανός στόπερ είναι στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, σε μια θέση ωστόσο που στα τελευταία ματς τα έχουν πάει εξαιρετικά οι Πασαλίδης-Τριανταφυλλόπουλος.

Σχετικά με την προπόνηση, ο 52χρονος τεχνικός έδωσε το βάρος σε τεχνική και τακτική τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, με ιδιαίτερη έμφαση στα τελειώματα των φάσεων. Το Σάββατο (30/9) θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ με προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ