ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Ιγκλέσιας

Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Ιγκλέσιας
Ιγκλέσιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες θα μείνει στον Αστέρα ο Ματίας Ιγκλέσιας, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση. Λούι και Φούντας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Σε λαπαροσκοπική αφαίρεση φλεγμαίνουσας σκωληκοειδούς απόφυσης υποβλήθηκε ο Ματίας Ιγκλέσιας το μεσημέρι της Πέμπτης (4/2). Θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες και μετά θα αρχίσει προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι του Αστέρα επικοινώνησαν μαζί του και του ευχήθηκαν περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (4/2) η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά (06/02, 15:00). Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έκαναν αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις κατοχής μπάλας και στο τέλος έπαιξαν σε περιορισμένο χώρο.

Οι Λούι και Φούντας έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Γιώργος Μπαντής, από την πλευρά του, παρέλαβε το βραβείο του MVP, όπως ψήφισαν οι φίλαθλοι του Αστέρα στο asterastripolis.gr, για την αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ