ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νέο Asteras Mobile στον Αστέρα

Νέο Asteras Mobile στον Αστέρα

Το νέο Asteras Mobile ήρθε για να φέρει πιο κοντά όλους τους φίλους του Αστέρα και να βάλει γκολ στην επικοινωνία των Αρκάδων και όχι μόνο.

Νέες καινοτόμες ιδέες εγκαινιάζει ο Αστέρας Τρίπολης με το Asteras Mobile στον Αστέρα Τρίπολης το οποίο ήρθε για να βάλει γκολ και στην επικοινωνία και να φέρει τους φίλους της ομάδας της Αρκαδίας και όχι μόνο πιο κοντά προσφέροντας και πλούσια δώρα στους οπαδούς του συλλόγου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ανάγκη επικοινωνίας των φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία νέων, καινοτόμων υπηρεσιών στις τηλεπικοινωνίες!

Βασικός στόχος και φροντίδα της Asteras Mobile είναι η παροχή υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών επικοινωνίας.

Το Asteras Mobile έχει ως στόχο να φέρει ακόμη πιο κοντά το φίλαθλο κοινό του ΑΣΤΕΡΑ με ανταγωνιστικά πακέτα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας μας.

TO ASTERAS MOBILE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

- Μειωμένες-αποκλειστικές- τιμές παγίων κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet.

- Απεριόριστη δωρεάν ενδοεπικοινωνία μεταξύ ΟΛΩΝτων φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης.

- ΔΩΡΑγια τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.

- Πληρέστερη, ευκολότερη και ευέλικτηεπικοινωνία μεταξύ της ομάδας και των φίλων του Αστέρα Τρίπολης.

- ΚΛΗΡΩΣΕΙΣκαι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙμε απολαβές δώρων για τους συνδρομητές-φιλάθλους της ομάδα μας!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Εαν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και υπηρεσίες που παρέχουμε τηλεφωνικώς καλέστε στο 2716 007 055.Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.Εναλλακτικά μπορείτε να ενημερωθείτε στα σημεία πώλησης:

1. Star Store(Εθνικής Αντιστάσεως 67)

2.Στην μπουτίκ του γηπέδου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"στις ημέρες των αγώνων".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ