ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Νάτσης: "Εμπειρία που θέλει να τη ζήσει κάθε νέος ποδοσφαιριστής"

Νάτσης: "Εμπειρία που θέλει να τη ζήσει κάθε νέος ποδοσφαιριστής"

Ο πιο μικρός ποδοσφαιριστής που ακολούθησε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στην Κύπρο μίλησε στο επίσημο κανάλι των Αρκάδων για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία. (VIDEO)

Ο Χάρης Νάτσης από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης ήταν ο μικρότερος ποδοσφαιριστής, έγινε 17ετών τον Ιούνιο, που βρέθηκε μαζί με την πρώτη ομάδα για τα φιλικά και τις προπονήσεις στην Κύπρο ως επιλογή του Στάικου Βεργέτη και των συνεργατών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μέλος της Κ20 των Αρκάδων, έκανε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του καθώς έπαιξε στο ματς με την Ένωση Παραλιμνίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία στο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης και αναφέρθηκε στο πως τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του, τι του είπε ο Στάικος Βεργέτης όταν τον έβαλε να παίξει αλλά και πως αισθάνθηκε ο ίδιος.

Για την εμπειρία του ταξιδιού;
"Σίγουρα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα το ταξίδι στην Κύπρο. Προσπαθώ να κρατήσω τα θετικά, τις εντολές του προπονητή προς το παιχνίδι μου και να μπορέσω και εγώ με την σειρά μου να τα μεταφέρω στην Κ-20, όπως μου είπε ο προπονητής μου ο Μίλαν Πάβλοβιτς".

Για το πως τον υποδέχτηκαν άπαντες στην ομάδα;
"Ναι ήταν όλοι πολύ φιλόξενοι. Με το που ήρθα με πήραν στην αγκαλιά τους. Κάναμε παρέα πολύ, ιδιαίτερα με τους Ισπανούς έχουν πολύ χαβαλέ και οι Έλληνες βέβαια, ο Ζησόπουλος, όλοι τους πολύ καλά παιδιά. Είναι όλοι μια πολύ καλή παρέα".

Για το ποιος είναι ο στόχος με την Κ-20;
"Στόχος πάντα είναι να πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα, να είμαστε αυτοί που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και γιατί όχι ένα πρωτάθλημα".

Για το τι του είπε ο Στάικος Βεργέτης;
"Ο κόουτς μου είπε απλά να είμαι ο εαυτός μου, να κάνω το παιχνίδι που ξέρω, να μπω καλά χωρίς άγχος, να κάνω σουτ, να δημιουργήσω προϋποθέσεις και πολύ απλά να είμαι ο εαυτός μου".

Για το πως ένιωσε ο ίδιος;
"Πετούσα στα ουράνια, ξεχωριστή εμπειρία, ο καθένας μας θέλει να τη ζήσει".

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται;
"Μου αρέσει να κινούμε περισσότερο στο κέντρο, μου αρέσει να παίρνω μπάλες, να δημιουργώ παιχνίδι και να είμαι αυτός που θα περάσουν οι περισσότερες μπαλιές από τα πόδια του για να δημιουργήσει φάσεις η ομάδα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ