ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Να κάνουμε push-ups

Να κάνουμε push-ups

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Δευτέρας (20/07) στο Φένλο για τον Αστέρα με βροχή και πολλά... push-ups. Το Sport24.gr μεταδίδει από την Ολλανδία.

Η ένατη ημέρα του Αστέρα στο Φέλνο συνεχίστηκε με ακόμα μία διπλή προπόνηση τις γνωστές πλέον ώρες. Πρώτα στις 10:00 τοπική και στη συνέχεια στις 18:00.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Όσον αφορά την πρωινή προπόνηση, διεξήχθη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μετά το χθεσινό φιλικό με την Μπέβερεν. Περιελάμβανε τρέξιμο, αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ κατά τη διάρκειά της ξεκίνησε να βρέχει πολύ. Ένα συνηθισμένο σκηνικό τις περισσότερες ημέρες εδώ στο Φένλο που θυμίζει περισσότερο Τρίπολη το φθινόπωρο.

Η βροχή δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και το απόγευμα. Εκεί όπου για περίπου μία ώρα, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ήταν χωρισμένοι σε τρία γκρουπ των εφτά. Τα δύο έπαιζαν διπλό σε μικρό χώρο με έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Σκοπός της άσκησης η αποφυγή του γκολ κάτω από συνθήκες πίεσης.

Η εφτάδα που δεχόταν τέρμα... έπεφτε και έπαιρνε push-ups. Δεν ήταν λίγες οι φορές, σε τόσο μεγάλο διάστημα, που η προπόνηση θύμισε το γνωστό τραγούδι "Να κάνουμε... push-ups". Τα έχουν αυτά οι προετοιμασίες!

Να κάνουμε push-ups
REPORTER IMAGES

Όσον αφορά το τρίτο γκρουπ, έδωσε έμφαση στην επιθετική λειτουργία με επιθέσεις από τα πλάγια και τελειώματα. Τα γκρουπ εναλλάσσονταν στις ασκήσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κιτοκό, Νίκο και Κουρμπέλης, ενώ ο Γιαννούλης, που υπέστη τράβηγμα στο φιλικό με την Μπέβερεν, παρέμεινε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Ώρα για την απογευματινή προπόνηση στο #venlo για τον @asterastripolisfc Λέτε να (ξανά) βρέξει; #asterastripolisfc #preseason

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ