ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
 

Μποροβήλος: "Κανένα θέμα Βεργέτη στον Αστέρα"

Μποροβήλος, Βεργέτης

Μποροβήλος: "Κανένα θέμα Βεργέτη στον Αστέρα"

Ενδεχόμενο αποχώρησης του Στάικου Βεργέτη από τον Αστέρα Τρίπόλης δεν υφίσταται, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος. Τι ανέφερε για τις αρνητικές εμφανίσεις και το θέμα της χορηγίας στη φανέλα των Αρκάδων.

Καμία σκέψη δεν υπάρχει στον Αστέρα Τρίπολης να απομακρυνθεί από τη θέση του προπονητή ο Στάικος Βεργέτης. Αυτό υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αρκάδια 93,8" ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος. Αναλυτικά όσα είπε:

-Ποιες είναι σκέψεις σας σε αυτήν την άσχημη περίοδο της ομάδας;

«Το ποδόσφαιρο είναι θέατρο. Δεν μπορεί κάποιος να τα ερμηνεύει όπως θέλει. Πράγματι η εικόνα της ομάδας δεν μας ικανοποιεί, δεν ήταν στους σχεδιασμούς μας, σε αυτά που είχαμε προϋπολογίσει. Δεν έχει δεδομένα το ποδόσφαιρο και γι' αυτό είναι και ένα όμορφο άθλημα. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε, αλλά θέλω να θυμίσω πως έχει συμβεί και στο παρελθόν και ο Αστέρας βρήκε τον δρόμο του. Και το περσινό πρώτο δίμηνο του 2015 πολλά ακούστηκαν, αλλά στο τέλος η ομάδα ήρθε τρίτη και μπήκε στους ομίλους του Europa. Ο Αστέρας απαντάει με έργα και απαντάει με σοβαρή δουλειά.

Σίγουρα, ο προγραμματισμός μας δεν μας βγήκε όπως θέλαμε, όμως εκτιμώ πως έχουμε πολύ καλό έμψυχο υλικό, έναν πολύ καλό προπονητή και τεχνικό επιτελείο. Το γεγονός πως μέχρι στιγμής η ομάδα δεν αποδίδει στο σημείο που εμείς θα θέλαμε, φυσικά και μας απασχολεί και αν ήταν εύκολο θα το είχαμε λύσει. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο ποδόσφαιρο που μπορούν να εμποδίσουν ένα σύνολο να μην δείχνει τις ικανότητές του. Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση αυτή μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Ξαναλέω, έχουμε πολύ καλό έμψυχο υλικό, τους στηρίζουμε και τους βοηθάμε ώστε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο και η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

-Ως διοίκηση που εντοπίζετε το πρόβλημα;

«Υπάρχουν λόγοι ανακοινώσιμοι και μη. Με την έννοια πως και εμείς ψάχνουμε τις αιτίες προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και σε εμάς, εννοώ διοικητικά. Είναι μία άσκηση εργασίας η οποία δεν είναι εύκολη και δεν αλλάζει με μαγικό τρόπο. Εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση και θα ξεπεράσουμε το πρόβλημα που ενδεχομένως ακουμπά και το ψυχολογικό κομμάτι μετά από τόσες επιτυχίες καθώς η φανέλα γίνεται βαριά και υπάρχουν απαιτήσεις από όποιον έρχεται στην ομάδα. Επίσης, υπάρχουν ταξίδια Τετάρτη-Κυριακή, υπάρχουν νέοι παίκτες, όλα αυτά και σε συνδυασμό με άλλα πράγματα που πρέπει να διαχειριστούμε ίσως προκάλεσαν αυτό το πρόβλημα. Βέβαια, τώρα θα κουβεντιάζαμε αλλιώς αν είχαμε άλλα αποτελέσματα όπως το άτυχο της ισοπαλίας στη Μυτιλήνη μιας και τώρα ο Αστέρας θα ήταν στην τετράδα. Δεν το επικαλούμαι το "αν" απλώς το φέρνω ως παράδειγμα. Η ιστορία δεν γράφεται με το "αν", χρειάζεται πολλή δουλειά αλλά τα βασικά τα έχουμε. Και εννοώ καλούς ποδοσφαιριστές και καλό προπονητικό επιτελείο».

-Εχετε προχωρήσει σε συζητήσεις με παίκτες και προπονητικό επιτελείο και αν ναι, τι τους ζητήσατε;

«Αυτό που τους ζήτησα είναι να ηρεμήσουν, δεν έχουν να αποδείξουν σε κανέναν τίποτα, αυτό που μπορούν να βγάλουν το γνωρίζουμε και γι' αυτό αποτελούν μέρος του ρόστερ και της τεχνικής ηγεσίας, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έχουν πάει πάρα πολύ καλά. Το ποδόσφαιρο έχει και πάνω και κάτω όπως όλα τα θέματα στη ζωή. Δοκάρι και μέσα όλα καλά, δοκάρι και έξω έχουμε προβλήματα. Δεν θέλω να ωραιοποιήσω καταστάσεις. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό που παρουσιάζει η ομάδα, αυτό είπαμε και στους ποδοσφαιριστές, αυτό είπαμε σε όσους βρίσκονται στην ομάδα, αυτό είπαμε και στον ίδιο μας τον εαυτό. Κοιτάζουμε όλοι τι φταίει και ελπίζω η διακοπή θα ωφελήσει στην ανασυγκρότηση έτσι ώστε ο Αστέρας να έχει διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

-Θέλετε να βάλετε τέλος στα κουτσομπολιά σχετικά με τη θέση του προπονητή;

«Ρητά και κατηγορηματικά λέω πως δεν υπάρχει η παραμικρή τέτοια σκέψη για έναν προπονητή που σημείωσε μεγάλες επιτυχίες, ένα δικό μας παιδί από την Τρίπολη, με ένα καλό επιτελείο δίπλα του. Δεν θα έπρεπε να το αναφέρουμε καν».

-Υπάρχει επαναπροσδιορισμός στους στόχους του Αστέρα;

«Ο Αστέρας είναι τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη. Τα δύο τελευταία με συμμετοχή στους ομίλους. Εχει παίξει τελικό κυπέλλου, ημιτελικούς, έχει υψηλές διακρίσεις. Σαφέστατα θα έρθουν και άσχημες ημέρες. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα που έχει φτάσει σε εξωγήινο επίπεδο έχει τις άσχημες μέρες της. Το έκανα τόσο χοντρό το παράδειγμα, δεν έχουμε καμία σχέση με μία τέτοια ομάδα που δουλεύει σε τόσο υψηλά στάνταρ, όμως και εμείς ως ομάδα δεν θα μπορούσαμε να βαδίζουμε τόσο ψηλά, χωρίς να υπάρξει μία τέτοια περίοδος, κοιλιάς, ή όπως θέλετε πείτε το».

-Υπάρχει κάποια εξέλιξη στην εύρεση χορηγού στη Super League και πώς θα κινηθεί ο Αστέρας;

«Στο ζήτημα της φανέλας ο Αστέρας είναι μία ομάδα που έχει προσφορές. Και να θυμίσω πως ο ΟΠΑΠ είχε κάνει μία καλή προσφορά. Είναι επιλογή του Αστέρα να προχωρήσει στο δρόμο που θα επιλέξει σύντομα διότι υπάρχει μία πολιτική στην εταιρεία η οποία λέει πως η ομάδα ανεβαίνει και δικαιούται να πάρει κομμάτια χορηγίας αντίστοιχα με όσα προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Να είστε σίγουροι πως θα προασπίσουμε με εξαιρετικό τρόπο τα συμφέροντα της ομάδας μας».

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια για το Σκοπιανό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι αρμόδια είναι η κυβέρνηση για τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων και είπε όχι σε συλλαλητήρια και φωνές, ενώ ο πρωθυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την εκκλησιαστική πτυχή του ζητήματος

Τα καλύτερα κραξίματα κάτω από φαγάδικα στο Facebook

Μπινελίκια για φαγητά-κάλτσες και πιάτα μέσα στην μπίχλα.

Σκοπιανά ΜΜΕ: Αυτά είναι τα ονόματα

Οι πέντε προτάσεις ονομάτων που πρότεινε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας

Γιατί οι διαγωνισμοί μαγειρικής δεν έχουν κανένα νόημα

Ο Θέμης Καίσαρης συγκρίνει τα μαγειρικά talent show με διαγωνισμό χορού στο ραδιόφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Ειδικό αφιέρωμα για το Bitcoin στην Ημερησία

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια και ειδικό αφιέρωμα για το bitcoin

Ο γ' τόμος της "Εγκυκλοπαίδειας του Κρασιού" με τη σφραγίδα της LAROUSSE

Μη χάσετε στο "Εθνος της Κυριακής" που κυλοφορεί στις 21/01 τον τρίτο και τελευταίο τόμο από την "Εγκυκλοπαίδεια του Κρασιού"

Κερδίστε προσκλήσεις για το "Δον Παναγιώτης" και "Όταν σβήνουν τα φώτα"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24